TEST DE PERSONALITATE: Alege un fruct si afla ce spune despre gusturile tale!

Un test simplu și haios! Următorul test îți va arăta ce legătură există între fructul tău preferat și personalitatea ta. În funcție de fructul pe care îl vei alege, vei descoperi ce înseamnă acest lucru pentru tine din punct de vedere psihologic, și nu numai.

Alege fructul tau preferat din imaginea de mai jos si vezi ce spune acesta despre gusturile tale, scrie informatiionline.net.

Portocala
Esti o persoana inzestrata cu multa rabdare si vointa. Iti place sa faci lucrurile cu calm, cu sarguinta si nu esti niciodata doborat de munca istovitoare. Ai tendinta de a fi timid dar esti un prieten de nadejde. Iti alegi partenerul cu grija, iubesti cu toata inima si nu esti dispus doar pentru un simplu flirt. Eviti conflictul cu orice pret.

Mar
Daca marul este fructul tau preferat, esti o persoana extravaganta, impulsiva si careia ii place sa se exteriorizeze. Nu esti cel mai bun organizator, dar esti un conducator excelent. Poti lua masuri rapide, în cele mai multe situatii. Iti place enorm sa calatoresti. Iti expui sarmul cand esti in compania prietenilor, si privesti viata cu entuziasm.

Banana
Esti o persoana calda, amabila si sensibila. Nu prea ai incredere in tine si esti o persoana timida. Oamenii profita de temperamentul tau cald si esti vulnerabil in fata anumitor situatii. Iti adori partenerul atat mental cat si fizic. Datorita felului tau de a fi, relatia pe care o impartasesti este una armonioasa.

Căpșune
Iubitorul de căpșune este o persoana serioasa, ganditoare si contemplativa. Desi iti place sa socializezi, esti foarte selectiv in alegerea companiei. Ai tendinta de a fi incapatanat, dar nu neaparat pana in „panzele albe”. Esti perspicace si ager la minte si te asigurati ca ai dreptate la orice scenariu dat, mai ales la locul de munca. Ai nevoie de un partener inteligent, deoarece pasiunea nu reprezinta totul pentru tine.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Ananas
Iei decizii si actionezi foarte rapid. Iti place sa iti schimbi cariera, daca este in avantajul tau. Ai abilitati exceptionale de organizare. Ai incredere in tine, si esti sincer si onest in relatia cu ceilalti. Nu iti faci prieteni foarte usor, dar atunci cand ai un prieten, este pentru toata viata. Rar, faci declaratii romantice. Partenerul tau este de multe ori impresionat de calitatile tale, dar dezamagit de incapacitatea ta de a-ti arata afectiunea.

Cirese
Daca cireasa este fructul tau preferat, viata ta nu este intotdeauna la fel de „dulce”. Intampini foarte des urcusuri si coborasuri, mai ales pe plan profesional. Ai o imaginatie foarte bogata si te implici in lucruri creative. Esti un partener foarte sincer si iubitor, dar iti arati sentimentele cu dificultate. Casa ta este paradisul tau si iubesti foarte mult sa fii inconjurat de familia ta apropiata si partenerul de viata.

Struguri
In general esti o persoana politicoasa, dar ai anumite izbucniri, care de obicei „se sting” repede. Iubesti frumosul, in toate formele, dar mai ales oamenii frumosi. Esti foarte popular, datorita firii tale calduroase. Ai o pasiune pentru viata si iti face placere fiecare lucru pe care il faci, incepand cu felul de a te imbraca, stilul ales si entuziasmul de zi cu zi. Partenerul tau trebuie sa impartaseasca aceeasi dragoste pentru viata.

Piersica
Iti place sa te bucuri de ce e mai bun si frumos in viata. Esti prietenos, sincer si deschis. Ierti si uiti cu usurinta. Pretuiesti foarte mult prieteniile. Ai un stil de viata independent si ambitios. Esti iubitul(a) perfect, pasional, sincer si credincios. Dar nu iti place sa iti arati pasiunea in public.

Para
Daca ai de facut ceva, reusesti sa finalizezi cu succes, dar iti pierzi pe parcurs entuziasmul cu care ai inceput. Rezultatul efortului tau trebuie sa-l vezi imediat. Iti place stimularea mentala si implicarea intr-o discutie buna. Esti o persoana puternica, ce leaga usor prietenii, insa le pastrezi cu greu.

0 comentarii pe “TEST DE PERSONALITATE: Alege un fruct si afla ce spune despre gusturile tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.