TEST DE PERSONALITATE: Alege un RUJ din cele 9 și vezi ce spune despre tine!

Culoarea rujului pe care îl alegi îți descrie personalitatea

Diamantele pot fi cele mai bune prietene ale unei fete, dar rujurile vin rapid pe locul doi. Ele sunt o parte esențială a trusei de machiaj a unei femei. De cele mai multe ori ești dispusă să investești o mulțime de bani și timp atunci când alegi un ruj, iar de multe ori această căutare a culorii perfecte este la fel de complexă ca și cumpăratul pantofilor.

Alegerile pe care le faci definesc tipul de personalitate pe care îl ai. Deci, nu ar trebui să fie o surpriză atunci când spun că culoarea rujului pe care îl aplici mai des îți determină personalitatea noastră și anumite trăsături.

Alegerile pe care le faci îți definesc tipul de personalitate. Găsești enumerate câteva nuanțe ruj asociate cu trăsăturile tale.

1. Ravishing Red 

1-7-600x409-1818389
Dacă porți această culoare înseamnă că ești pasională și sexi. Această nuanță o să îți reflecte încrederea și dorința de a te evidenția în mulțime.

FOLLOW ME

2. Phenomenal Hot Pink 

Dacă îți place să porți roz, ești foarte romantică și afectuoasă. Cel mai probabil ești foarte energică și sociabilă și poți lumina încăperea în care intri doar cu un zâmbet.

3. Buoyant Baby Pink 


Această culoare indică tinerețe și voioșie. De asemenea, dacă porți această culoare ești inocentă, foarte ambițioasă dar și foarte afectuoasă.

4.Winsome wine red

Această culoare sugerează o mică urmă de flirt. Buzele tale întunecate îți sporesc încrederea, dar într-un mod mai sofisticat. Ai șanse mari să fii o iubitoare a shoppingului, și asta nu e tot, dacă adori să porți această nuanță, probabil îți place și să asculți muzica cu volumul la maxim.

5. Mischievous Maroon 


Atunci când un prieten are nevoie, prima persoană la care apelează ești TU, fiind intuitivă, simplă și neînfricată .

6. Optimistic Orange


Această culoare arată dragostea de natură și aer liber. Ești aventuroasă și îți place să călătorești mult.

7. Captivating coral

7-5-600x600-1599621

Ești iubitoare, pașnică, iar aura ta îi atrage pe oamenii din jurul tău. Ai viața personală perfect echilibrată cu cea profesională.

8. Passionate purple

Cu cât nuanța este mai închisă, cu atât exprimă regalitate. Această culoare simbolizează lux, putere, și o doză de mister.

9. Lip balm

9-4-600x382-1701234

Ești practică și nu vrei să îți pierzi timpul cu idei care ți se par clișee. Vrei ca toți să te ia în serios.

Produsele cosmetice, indiferent că vorbim de rujuri, sau alte produse pentru ten, joacă un rol deosebit de important, mai ales în viața femeilor. Aceste produse nu doar că te ajută să te îngrijești corespunzător, însă în acelasi timp îți oferă și posibilitatea de ați exprima personalitatea.

Rujul este cu siguranță unul dintre cele mai uzuale produse cosmetice,și este probabil nelipsit din geanta ta. Poți lua în calcul și achiziționarea unui balsam de buze care să le protejeze.

Beneficiul tău este că numeroase branduri de cosmetice s-au dezvoltat în ultimii ani și îți pot oferi acum tot ce ai nevoie. Dar fiecare femeie are nevoi diferite, și alegerea depinde de ce fel de personalitate ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.