TEST DE PERSONALITATE: Ce spune despre tine felul în care STAI?

Mulţi dintre noi ne petrecem mult timp aşezați, mai ales că multe slujbe din ziua de azi implică să stai la birou. Chiar dacă nu muncești într-un asemenea mediu, poate că petreci mult timp pe canapea, la masa de bucătărie sau într-un fotoliu confortabil.
Statul în șezut pentru mult timp ne poate afecta sănătatea (ridică-te și mergi 10-20 de minute la fiecare oră), dar spune și foarte multe despre personalitatea noastră:

1. Dacă stai cu picioarele încrucișate…
… înseamnă că ești o persoană deschisă și senină. Genunchii depărtați indică faptul că poți accepta idei noi și că ești și flexibilă din punct de vedere emoțional.
2. Dacă stai cu spatele drept…
… ești o persoană încrezătoare. Dacă așa sta de obicei, înseamnă că ești puternică ș de încredere și toată lumea apelează la tine atunci când au nevoie de ajutor sau alinare. Știi însă și să te distrezi și să te bucuri de plăcerile mici sau mari ale vieții.
3. Dacă stai pe spate…
…înseamnă că ești o persoană analitică. Observi o situație fără să participi la ea, analizând-o cu mare grijă înainte de a te implica.
4. Dacă stai cu gleznele încrucișate…
… înseamnă că ești o persoană elegantă, rafinată, deschisă și cu picioarele pe pământ. Fiindcă e o poziție relativ relaxată, cu picioarele ușor deschise, înseamnă și că te simți confortabil.
5. Dacă stai cu mâinile pe marginile fotoliului…
… înseamnă că ești sensibilă și mereu atentă la împrejurimi. Această poziție îți oferă securitate și confort. Ești o persoană cu picioarele pe pământ, iar cei dragi depind de tine.
6. Dacă stai cu mâinile încrucișate…
… e un semn de putere, apărare și încredere. Oamenii care stau adesea cu brațele încrucișate sunt gânditori, serioși și foarte analitici.
7. Dacă stai picior peste picior…
… Dacă stai adesea picior peste picior și apoi îl miști pe cel de deasupra, înseamnă că ești o persoană organizată și punctuală. Îți ții promisiunile și ești calmă chiar și în momentele de criză. Ești atentă la detalii și poți citi foarte ușor oamenii.po

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.