Test de PERSONALITATE: Ce spune despre tine FORMA BUZELOR

Oamenii de ştiinţă şi fizionomiștii consideră că buzele sunt unele dintre cele mai importante trăsături care spun ceva despre personalitatea cuiva. Iată câteva exemple de acest fel, în urma unei priviri mai atente la forma buzelor:

1. Buze mari și groase
Cele cu astfel de buze au fost făcute pentru a avea grijă de cineva – ai un instinct matern puternic, înnăscut. În orice situație stresantă te gândești mai întâi la ceilalți și abia apoi la tine.

2. Buza superioară mai mare decât cea inferioară
Ești o persoană emotivă, carismatică, ce iubește viața și să fie în centrul atenției. Ești mereu foarte amuzantă și atractivă.

3. Buza de jos e mai mare decât cea de sus
Persoanele cu astfel de buze știu cum să se distreze. Ai nevoie de un stil de viață energic, de noi cunoștințe, noi locuri de vizitat, noi impresii.

4. Buze regulate
Cele cu astfel de buze sunt persoane echilibrate, buni ascultători. Suportă bine criticile și respectă opiniile altora. Aproape că e imposibil să le enervezi.

5. Buze subțiri
Persoanele cu buze subțiri sunt de obicei singuratici, care se bazează pe ei înșiși și se pot descurca în orice situație. Deși nu ai nevoie de compania cuiva, te simți perfect și într-un grup de oameni.

FOLLOW ME

6. Șanț subnazal ascuțit
Persoanele cu un șanț subnazal ascuțit sunt foarte creative – adesea ajung să fie artiști sau muzicieni talentați. Sunt sociabili și obțin mereu rezultate pozitive.

7. Șanț subnazal rotunjit
Dacă ai buzele așa, ești probabil sensibilă și blândă. Te întristezi ușor, iar menirea ta e să îi ajuți pe cei nefericiți.

8. Buză superioară fără șanț subnazal
Te numeri printre cei mai responsabili și de încredere oameni de pe planetă, care rezolvă și lucrurile care nu le plac. Nu știi ce înseamnă cuvântul „imposibil”, iar termenele limită nu sunt o problemă pentru tine.

9. Buze mici și groase
Cele cu astfel de buze sunt cochete și neastâmpărate. Știu că nimeni nu va avea grijă de ele, așa că încearcă mereu să le fie bine, iar de aceea pot părea egoiste. Sunt însă prietene devotate.

10. Buza superioară foarte subțire
Persoanele care au buza superioară foarte subțire sunt excelenți lideri. Sunt pline de energie, dar uneori le e greu să aibă relații romatice, deoarece scopul lor nu e să fie cu cineva, ci să fie ele cineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.