TEST DE PERSONALITATE: Ce spune despre TINE poziția în care stai în PUBLIC

Toată lumea a observat probabil că au tendința de a se așeza într-o anumită poziție – cea mai confortabilă și mai convenabilă. Totuși, puțini se gândesc că poziția în care stau este ceva care poate spune multe despre ei. Iată mai multe detalii despre poziții și informațiile pe care le transmit acestea:

1. Cu spatele drept

Ești o persoană cu o voință puternică și încrezătoare, care aproape că nu se îndoiește niciodată de corectitudinea acțiunilor și deciziilor sale. Îți place să fii informat/ă și să deții controlul. În același timp, ești o persoană de încredere pentru rude și colegi și întotdeauna încerci să le fii de ajutor și să îi sprijini atunci când au nevoie.

2. Pe spate

Ești o persoană sensibilă și simpatică și încerci să nu rămâi niciodată indiferent la sentimentele celorlalți. De obicei, ai foarte mare grijă atunci când iei o decizie sau când acționezi în vreun fel și ai tendința de a analiza totul în detaliu: înainte de a face un lucru important, supraveghezi situația, comparând avantajele și dezavantajele.

3. Aplecarea înainte

Această poziție îi caracterizează pe cei care se lasă ușor duși de val și care sunt interesați de o mulțime de lucruri. Ești o persoană curioasă și dispusă să-și facă noi cunoștințe. Poți să vorbești cu ceilalți cu ușurință și te pricepi să faci complimente interlocutorului atunci când crezi că ar fi potrivit.

4. Cu picioarele apropiate

La prima vedere, pari o persoană rece, dar când oamenii ajung să te cunoască, descoperă ceva cu totul diferit: blândețe, amabilitate, sinceritate. Răspunzi direct la întrebările serioase, ești punctual/ă, meticulous/meticuloasă și prefer să plănuiești totul dinainte.

5. Cu gleznele încrucișate

FOLLOW ME

Ești o persoană hotărâtă, care demonstrează adesea abilități pronunțate de lider. Încerci să fii mereu informat/ă și îți place să ții totul – și uneori pe toată lumea – sub control și de aceea se crede că ești o persoană dominant. Ești dispus/ă să îți faci prieteni noi, dar în relațiile de dragoste ești mai degrabă gelos / geloasă.

6. Cu picioarele încrucișate

Ești o persoană modestă și timidă și adesea te simți stânjenit/ă în fața străinilor. Cu greu poți fi considerată o persoană încrezătoare. Încerci să-ți ascunzi sentimentele și emoțiile de ceilalți, așa că ești văzută ca o persoană închisă.

7. Cu brațele încrucișate

Ești o persoană serioasă, cu un caracter puternic. Gândurile tale sunt profunde, așa că ai mereu o expresie concentrate pe față, nu un zâmbet strălucitor. Deși ai încredere completă în tine, nu te grăbești să te deschizi în fața altor oameni.

8. Cu mâinile între picioare

Ești o persoană blândă, sensibilă și bună din fire. Nu ignori problemele altor oameni și reacționezi imediat atunci când cineva are nevoie de ajutorul tău. În același timp, ești mai degrabă timid/ă și te îndoiești adesea de cuvintele și deciziile tale.

9. Stai cu mâinile pe genunchi

Este evident că ești un adevărat lider, demonstrând că ești o persoană încrezătoare și îndrăzneață. Nu ți-e frică de probleme și nici să-ți asumi responsabilitatea.

10. Cu mâinile împreunate

Ești o persoană emotivă, deschisă, dar impulsivă. Încerci să-ți păstrezi mereu optimismul și să-l transmiți și celorlalți, care se încarcă de energie pozitivă atunci când vorbesc cu tine.

Citește și: Cel mai CLAR test de PERSONALITATE: Desenează un COPAC și află cine ești cu ADEVĂRAT

Desenează un copac pe o coală albă, apoi citește explicațiile. Nu trișa! Mai întâi desenezi, apoi citești! Ia o foaie si ceva de scris si deseneaza un copac. Nu sta prea mult pe ganduri. Trebuie sa il desenezi repede, „asa cum iti vine”, incearca sa nu fie ceva prea elaborat.

Felul în care desenăm ne reflectă gândurile, sentimentele și felul în care reacționăm în diverse situații.

Iată ce spune despre tine modul în care desenezi un copac:

Cum desenezi trunchiul?
Trunchiul repezintă felul în care te vezi pe tine însuți / însăți, cum reacționezi în fața frustrărilor, tipul tău de sensibilitate, capacitatea de adaptarea și puterea de a înfrunta emoțiile.

Trunchiul drept – ești rezervat, încăpățânat, nu accepți cu ușurință alte puncte de vedere decât al tău.
Trunchi drept la stânga și curbat spre dreapta – ești exigent cu tine, dar amabil, comunicativ și deschis cu ceilalți.
Trunchi drept la dreapta și curbat spre stângă – încerci să pari rigid, rece, și de aceea poți avea probleme de comunicare cu ceilalți.
Trunchi cu ambele laturi concave – ești emotiv, sensibil și extrovertit.
Trunchi cu ambele laturi convexe – ești vanitos și narcisist.

Cum desenezi coroana?
Coroana reprezintă partea mentală, felul în care gândești, dar și partea spirituală. E un indicator al felului în care percepi realitatea și modul în care te raportezi la ea.

Coroană cu buclă – ești diplomatic și seducător, dar de multe ori ai un comportament defensiv.
Coroană în arcadă – ești o persoană formală, căreia îi place să controleze până și spontaneitatea emoțiilor și sentimentelor.
Coroană circulară, echilibrată – ești o persoană transparentă, fără sentimente de vinovăție sau ranchiună.
Coroană cu bucle stufoase – acorzi, de multe ori, o prea mare importanță formelor externe și aparențelor.

Cum desenezi pământul?
Prezența sau absența pământului din desenul tău este un indicator al insegurității și al temerior.

Copac fără pământ – ești puțin nesigur și ai un caracter schimbător.
Linia solului e în depărtare – ești o persoană pasivă, care uneori se îndepărtează de realitate.
Solul e o singură line dreaptă – te supui regulilor și accepți ordinele pe care nu le poți modifica.
Solul are mai multe linii – ești spontan, comunicativ și uneori puțin impulsiv.
Copac pe sol sub formă de insulă – acorzi prioritate independenței și ești puțin vanitos.
Copac pe un sol sinuos – acum ești în defensivă, în momentul următor de deschizi în fața celorlalți.
Copac pe un sol muntos – ești puțin narcisist și îți place să captezi atenția celorlalți.

Cum desenezi ramurile?

Dacă ai desenat ramuri mici sau dacă acestea nu există, acest fapt poate indica că îți este dificil să te exprimi în public, să te arăți și să comunici cu cei din jur. Ramurile groase indică o personalitate expansivă.

Dacă ai desenat ramuri ascuțite, înseamnă că ai o tendință către agresivitate. Ramurile noduroase simbolizează că îți este dificil să comunici cu ceilalți. Dacă ramurile nu prea apar în desenul tău, înseamnă că ești o persoană foarte atentă și selectivă.

Cum desenezi frunzele și/ sau florile?

Frunzele și florile indică efortul tău de a atinge culmile succesului. Dacă nu le-ai desenat deloc s-ar putea să fie din cauză că ești o persoană lipsită de încredere de sine.

Dacă ai desenat frunzele sau florile foarte detaliat, înseamnă că ai o tendință obsesiv-compulsivă. Florile din copac simbolizează optimismul.

Dacă ai desenat și fructele, atunci înseamnă că ești o persoană care are încredere foarte mare în ea însăși.
Dacă ai desenat un pom de Craciun, poate să indice dorul de copilărie.

Dacă ai desenat o salcie, aceasta poate să indice că ești o persoană depresivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.