Test de PERSONALITATE: Ce spune PĂRUL despre un BĂRBAT

Tunsoarea este un element extrem de important al imaginii unei persoane. Aceasta poate spune foarte multe despre cel care o deține, așa că trebuie acordată o atenție majoră.

1. Părul lung

Bărbații care au o astfel de tunsoare ne amintesc de vechii vikingi sau de personajele fantastice din trecut, au un aspect sălbatic, natural și sunt în general niște oameni foarte creativi. Această coafura arată că sunt oameni deschiși către noi experiențe. Nu le este teamă să fie altfel.

2. Părul scurt

Această tunsoare este aleasă de bărbații care se consideră cuceritori, dar care sunt și extrem de geloși. Femeile care nu încearcă să atragă atenția sunt cele preferate de acest tip de bărbat. Simțul umorului este la el acasă. Părul scurt este întâlnit la majoritatea bărbaților. Sunt niște conservatori.

3. Fără păr

FOLLOW ME

Bărbații fără păr sunt, de obicei, foarte inteligenți. Femeile nu vor fi, astfel, orbite doar de strălucirea zâmbetului. Sunt persoane care nu pun accent pe aparențe și se bazează pe loialitate. Consideră aranjarea părului ore întregi în fața oglinzii inutilă. Deși poate nu ai fi crezut, aceștia sunt destul de atrăgători pentru femeile din jurul lor.

4. Cărare pe mijloc

Acest stil de tunsoare este ales de bărbații care muncesc foarte mult și care au mereu tendința de a evolua, pentru a-și atinge scopurile. Nu se dau bătuți și au mare încredere în ei și in propriile calități. Este o tunsoare destul de simplă, lucru care denotă faptul că nu doresc să se se chinuie prea tare pentru a arăta bine. Vor doar să se simtă relaxați și să fie și îngrijiți în același timp.

5. Părul ridicat

Această coafura este foarte potrivită celor visători, nostalgici. În general, posesorii sunt bărbați cu simțul umorului și dornici de atenție din partea oamenilor de jur.

6. Lungime medie cu breton pe o parte

Romantismul este cel care caracterizează în totalitate bărbații care aleg acest stil de tunsoare. Datorită faptului că este destul de greu de întreținut, se poate ajunge la concluzia că acest tip de bărbat este unul organizat și atent la detalii. Totul trebuie pus la punct pentru ca rezultatul să fie cel dorit.

7. Părul dat pe spate

Posesorul acestei coafuri este o persoană foate sigură pe ea. Îl vedem, în general, purtând o cămașă slim, mulată pe mușchii bine definiți. Întreaga sa imagine se potrivește, de asemenea, cu o barbă bine îngrijită. Bărbații care optează pentru această coafură încearcă să țină pasul cu moda și doresc să fie complimentați.

8. Cocul

Cocul, purtat de bărbați, implică un foarte mare curaj și o asumare bine difinită. Cei din jur sunt destul de critici în privința acestei coafuri, astfel că acești oameni vor auzi multe lucruri răutăcioase. Bărbații care își prind părul astfel au un caracter puternic și rămân nepăsători la vorbele celor din jur. Sunt considerați oamenii extrem de interesanți și chiar misterioși.

Acestea sunt principalele tipuri de coafuri ale bărbaților din ziua de astăzi și caracteristicile pe care le deține fiecare. Tu pe care o alegi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.