TEST de PERSONALITATE: Prima imagine pe care o vezi dezvăluie adevărul despre tine


Primul lucru pe care îl vei vedea în aceste poze îți va spune ce fel de persoană ești
Imaginile de mai jos pot înfățișa mai multe lucruri simultan. Acestea sunt extrem de cunoscute în mediul virtual și au un impact puternic asupra celor care le văd. Subconștientul tău te poate uimi cu aspecte din viața ta pe care nu le-ai descoperit până acum.

Așadar, aceste poze sunt extrem de interesante, dar și foarte utile. Acest test te va ajuta să te descoperi mult mai bine și să percepi anumite semnale, în funcție de primul lucru pe care îl vei vedea în imaginile de mai jos.

Citește rezultatele și află lucruri noi despre tine.

1. Față sau pește?Față: Ești o persoană sociabilă, interesată de cei din jur și îți place să comunici în permanență. În general, te bazezi pe abilitățile intelectuale atunci când vine vorba rezolvarea oricărei probleme.

Pește: Ești fericită cu viața pe care o ai, ai incredere în tine și nu te doboară nicio problemă. Știi că te vei putea adapta cu ușurință oricărei schimbări și că tot răul duce spre bine.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

2. Gaură de cheie sau o persoană care plânge?

cheie-600x480-3360377
Gaura cheii: Ești o persoană curioasă și vrei să știi ce se va întâmpla cu viitorul tău. Te aștepți ca ceva necunoscut să se întâmple și ești atras de acest mister. Nu te sperie lucrurile necunoscute.

Persoană tristă: Treci printr-o stare emoțională pe care poți să nu o conștientizezi. Poate fi vorba de tristețe, dezamăgire, singurătate. Ar trebui să fii mai atent la tine și la sentimentele tale.

3. Ușă deschisă sau notă muzicală?


Ușa deschisă: Ești pregătit de o schimbare și deja ai făcut câțiva pași în acea direcție. Ai idee despre ce se va întâmpla în viitorul apropiat.

Nota muzicală: Creativitatea este foarte importantă pentru tine. Cu siguranță ai un cuvânt de spus. Ai un potențial mare și poți realiza orice cu puțin efort.

4. Columne sau oameni?

oameni-600x480-4432984
Columne: Îți este destul de greu să ieși din zona ta de confort. Ar trebui să încerci să privești lumea altfel, pentru a avea și alte perspective. În plus, columnele pot însemna că esti o persoană romantică si visătoare, care iubește natura înconjurătoare.

Oameni: Nu îți impui niciodată limite. Ești o persoană sensibliă, îți place să-i ajuți pe cei din jurul tău și nu depui foarte mult efort în realizarea unor proiecte.Ești un om deschis și pragmatic.

5. Bărbat sau femeie?

femeie-600x480-1143120
Bărbat: Dacă ești fată, acest lucru poate însemna că ești în căutarea unei relații romantice și de lungă durată. Dacă deja ai o relație, acesta poate fi un simbol al felului în care te simți lângă acea persoană specială din viața ta. Dacă ești băiat, cel mai probabil ești îngrijorat de o problemă care implică un membru al sexului puternic.

Femeie: Dacă ești fată, înseamnă că ești o persoană pozitivă, încrezătoare și duci o viață armonioasă. Dacă ești băiat, probabil ai o anumită simpatie pentru o fată și aștepți ca sentimentele tale să îți fie împărtășite.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.