TEST de PERSONALITATE: Prima imagine pe care o vezi dezvăluie adevărul despre tine

Primul lucru pe care îl vei vedea în aceste poze îți va spune ce fel de persoană ești
Imaginile de mai jos pot înfățișa mai multe lucruri simultan. Acestea sunt extrem de cunoscute în mediul virtual și au un impact puternic asupra celor care le văd. Subconștientul tău te poate uimi cu aspecte din viața ta pe care nu le-ai descoperit până acum.

Așadar, aceste poze sunt extrem de interesante, dar și foarte utile. Acest test te va ajuta să te descoperi mult mai bine și să percepi anumite semnale, în funcție de primul lucru pe care îl vei vedea în imaginile de mai jos.

Citește rezultatele și află lucruri noi despre tine.

1. Față sau pește?


Față: Ești o persoană sociabilă, interesată de cei din jur și îți place să comunici în permanență. În general, te bazezi pe abilitățile intelectuale atunci când vine vorba rezolvarea oricărei probleme.

Pește: Ești fericită cu viața pe care o ai, ai incredere în tine și nu te doboară nicio problemă. Știi că te vei putea adapta cu ușurință oricărei schimbări și că tot răul duce spre bine.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

2. Gaură de cheie sau o persoană care plânge?

cheie-600x480-3360377
Gaura cheii: Ești o persoană curioasă și vrei să știi ce se va întâmpla cu viitorul tău. Te aștepți ca ceva necunoscut să se întâmple și ești atras de acest mister. Nu te sperie lucrurile necunoscute.

Persoană tristă: Treci printr-o stare emoțională pe care poți să nu o conștientizezi. Poate fi vorba de tristețe, dezamăgire, singurătate. Ar trebui să fii mai atent la tine și la sentimentele tale.

3. Ușă deschisă sau notă muzicală?


Ușa deschisă: Ești pregătit de o schimbare și deja ai făcut câțiva pași în acea direcție. Ai idee despre ce se va întâmpla în viitorul apropiat.

Nota muzicală: Creativitatea este foarte importantă pentru tine. Cu siguranță ai un cuvânt de spus. Ai un potențial mare și poți realiza orice cu puțin efort.

4. Columne sau oameni?

oameni-600x480-4432984
Columne: Îți este destul de greu să ieși din zona ta de confort. Ar trebui să încerci să privești lumea altfel, pentru a avea și alte perspective. În plus, columnele pot însemna că esti o persoană romantică si visătoare, care iubește natura înconjurătoare.

Oameni: Nu îți impui niciodată limite. Ești o persoană sensibliă, îți place să-i ajuți pe cei din jurul tău și nu depui foarte mult efort în realizarea unor proiecte.Ești un om deschis și pragmatic.

5. Bărbat sau femeie?

femeie-600x480-1143120
Bărbat: Dacă ești fată, acest lucru poate însemna că ești în căutarea unei relații romantice și de lungă durată. Dacă deja ai o relație, acesta poate fi un simbol al felului în care te simți lângă acea persoană specială din viața ta. Dacă ești băiat, cel mai probabil ești îngrijorat de o problemă care implică un membru al sexului puternic.

Femeie: Dacă ești fată, înseamnă că ești o persoană pozitivă, încrezătoare și duci o viață armonioasă. Dacă ești băiat, probabil ai o anumită simpatie pentru o fată și aștepți ca sentimentele tale să îți fie împărtășite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.