TEST DE PERSONALITATE: primul LUCRU pe care îl vezi în aceste IMAGINI dezvălui totul despre tine

Testele de personalitate reprezintă un chestionar sau un alt instrument standardizat creat pentru a dezvălui aspect ale caracterului unei persoane. Primele teste de personalitate au fost create în anii 1920, pentru a facilita procesul de selecție a personalului, mai ales în armată. Astăzi, testele de personalitate sunt folosite într-o mulțime de context, inclusive consilierea individual sau de cuplu, consilierea în carieră, testele de angajare, siguranță și interacțiune cu clienții.

Unele dintre cele mai interesante teste de personalitate sunt cele bazate pe imagini, care interpretează primul lucru pe care îl vezi. Iată un asemenea test – nu îl lua prea în serios, dar să știi că poate demonstra lucruri interesante:

1-1-1599111

1.

Dacă ai văzut o femeie tânără, e foarte posibil să fii optimist și puțin impulsiv. S-ar putea spune că ești o persoană fericită.

Dacă ai văzut o femeie bătrână, înseamnă că ai foarte multă experiență de viață. Ești înclinat/ă spre gândirea critică și analizezi problemele vieții din toate unghiurile.

2.2-1-9211010

FOLLOW ME

Dacă ai văzut un craniu, ești o persoană realistă și cinică. Înțelegi că toate lucrurile bune sunt trecătoare.

Dacă ai văzut o femeie, ai o naivitate înnăscută. De multe ori nu observi amenințările sau problemele.

3.3-1-7367063

Dacă ai văzut o rață, emisfera dreaptă o domină pe cea stângă în creierul tău, ceea ce înseamnă că ești o persoană indulgentă.

Dacă ai văzut un iepure, în creierul tău domină emisfera stângă. Ești mai mult o persoană pragmatică și tehnică. Dacă poți să vezi și rața și iepurele în același timp, ai probabil o personalitate creativă. Ai o imaginație bogată și poți citi printre rânduri.

4.4-1-1964971

Ți s-a părut că pisica urcă scările? Nu ești atent/ă la detalii. Ești probabil o persoană dezorganizată sau naivă. Crezi ceea ce vezi, iar asta te face să iubești viața și te scapă de cinism și griji.

Ți s-a părut că pisica din imagine coboară scările? Ori ești o persoană foarte atentă ori ești foarte intuitiv/ă. Ești foarte atent/ă la detalii și analizezi cu grijă chestiunile importante, fără să te bazezi pe noroc pentru a le rezolva.

5.
Dacă ai văzut umbrele a două chipuri, te uiți la această imagine prea de aproape. Asta sugerează că te arunci cu capul înainte în probleme și încerci să îți dai seama ce se întâmplă pe parcurs.

Dacă ai văzut un sfeșnic, probabil te uiți mult prea de departe la această imagine. Asta înseamnă că îți place să te dai puțin înapoi și să vezi imaginea de ansamblu, strângând informații și analizând situația, pentru a acumula cât mai multe cunoștințe înainte să acționezi în vreun fel.

6.

Dacă ai văzut imediat o față în aceste flori, asta înseamnă că ai capacitatea de a vedea tipare și de a trage concluzii din împrejurimile tale.

Dacă ai văzut numai flori și nicio față, ești conectat la natură și esti capabil/ă să lași totul deoparte și să apreciezi lucrurile din jur.

Citește și: TEST DE PERSONALITATE: Prima imagine pe care o vezi îți DEZVĂLUIE DESTINL

Testele de personalitate pot fi foarte distractive, dar sunt asemănătoare unui pahar de tequila – ar trebui consumate cu puțină sare, fiindcă rezultatele nu sunt mereu cele la care ne-am aștepta.
Uită-te cu atenție la imaginile de mai jos.

Ce vezi prima dată? Răspunsul poate spune multe despre percepția ta asupra vieții și cine ești de fapt. S-ar putea ca acest test să te dea peste cap, dar va reflecta modul în care gândești în prezent:

1.

O mașină

Dacă vezi prima dată o mașină înseamnă că ești fixat/ă asupra unor idealuri de libertate și că vrei ca lucrurile să fie făcute după cum îți dorești. Mașina e o mică parte din imagine, așa că dacă o observi ești atent/ă la detalii și meticulous / meticuloasă.

Un om cu binoclu
Dacă ai văzut mai întâi omul cu binoclu, te concentrezi complet asupra imaginii de ansamblu și tinzi să ratezi detaliile importante. De asemenea, tinzi să acumulezi informații rapid, fără să te gândești pe îndelete la lucruri. Deși e bine să vezi imaginea de ansamblu, ar trebui să știi că și detaliile contează.

Litera A
Litera A e mai deschisă la culoare și e dificil de observat la început. Dacă ai văzut-o, înseamnă că ai capacitatea rară de a vedea lucruri pe care alții le ratează. Ai putea fi un bun detectiv și ai putea rezolva cu success misterul unei crime.

2.
Psihologii spun că fața pe care o vezi prima dată în această imagine oferă câteva indicia despre niște schimbări apropiate:


Fata:
Dacă ești fată și vezi chipul unei fete mai întâi, pregătește-te pentru niște evenimente pozitive și fericite în viitor. Fata se uită în sus, așa cum și tu te uiți spre cer cu speranță. Dacă vezi fata în imagine e și un semn de încredere, că ești mulțumită de cine ești și că ești împăcată cu tine.

Dacă ești băiat și vezi chipul fetei înseamnă că te afectează prea mult ce are de spus sexul opus. Poate că există în viața ta o femeie care îți provocă fericire sau nefericire. Cauți cu prea multă disperare din partea ei. Acceptă-te așa cum ești, relaxează-te și mergi mai departe.

Băiatul:
Dacă ești fată și vezi chipul băiatului mai întâi înseamnă că îți dorești un partener sau poate că vrei să începi o relație cu un făt frumos pe care l-ai cunoscut deja. Chipul băiatului implică schimbări sănătoase în viața ta amoroasă, de care chiar ai nevoie.

Dacă ești băiat și vezi chipul unui băiat, s-ar putea să te îngrijoreze un bărbat de la muncă sau din familie. Poate fi de bine sau de rău. Orice ar fi, va trece, nu trebuie să te îngrijorezi.

3.

Crocodil
Dacă vezi mai întâi un crocodile (ceea ce e foarte normal), ești o persoană foarte practică și te gândești la amenințările care ar putea să apară în viața ta. Duci un stil de viață precaut, ca să nu zicem complet pesimist. De aceea, uiți micile detalii pozitive. Poate că ar fi o idee bună să nu te mai îngrijorezi atât.

O barcă
E greu să observi barca la prima vedere – ai, așadar, o bună atenție la detalii. De asemenea, ești creative/ă și găsești mereu soluții unice la orice probleme.

4.

Ți s-a părut că pisica urcă scările? Nu ești atent/ă la detalii. Ești probabil o persoană dezorganizată sau naivă. Crezi ceea ce vezi, iar asta te face să iubești viața și te scapă de cinism și griji. Ți s-a părut că pisica din imagine coboară scările? Ori ești o persoană foarte atentă ori ești foarte intuitive/ă. Ești foarte atent/ă la detalii și analizezi cu grijă chestiunile importante, fără să te bazezi pe noroc pentru a le rezolva.

5.ext-1-1200x625-6078984

O femeie:

Femeia stă cu genunchii îndoiți și stă aplecată, cu mâinile pe cap. Aceasta este o poziție prin care încearcă să se apere sau să evite să fie găsită. A vedea această femeie e un semn de oboseală mentală și de regret. Poate că treci printr-o perioadă dificilă, iar viața ți se va schimba în mod considerabil. Percepi această schimbare ca fiind ceva care îți poate întoarce întreaga viață cu susul în jos.

De asemenea, poate fi un semn că ai o relație toxică, în care partenerul îți aduce numai griji și nefericire. El îți consumă toată energia și nu îți oferă spațiul de care ai nevoie. A sosit timpul să renunți la lucrurile care te secătuiesc și să te concentrezi la ce știi să faci mai bine. Nu te mai gândi prea mult și urmează-ți pasiunile. Schimbarea aduce mereu lucruri bune și, dacă e inevitabilă, ar fi mai bine să o accepți și să acționezi în consecință.

Un craniu:

Treci prin niște momente în care viața îți dă niște provocări care te fac mai înțeleaptă. Gestionarea acestora îți va oferi înțelepciune și putere. Ține minte că nu există obstacole, numai pietre pe care poți să calci pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

Citește și: TEST DE PERSONALITATE: Alege o PANĂ și vezi ce spune despre TINE

Fiecare om este diferit – arătăm diferit, avem diferite culori de păr, de ochi, diferite religii, diferite personalități. Nicio persoană de pe pământ nu seamănă cu alta. Psihologii au încercat totuși să clasifice oamenii în funcție de anumiți factori. Aceștia sunt bazați pe teoria culorilor și a formelor. De exemplu, iată ce poate spune despre tine alegerea unei pene dintre cele de mai sus:

Instrucțiuni: Observă cele șase pene din imagine. Concentrează-te la forma și culoarea fiecărei pene. Alege pana care îți place cel mai mult sau cu care te identifici. Rezultatele te vor uimi.


Prima pană

Ești o persoană cu multă imaginație. Îți place să lucrezi la tine și să îmbunătățești fiecare aspect al corpului și al vieții tale. Ai un caracter puternic, iar mulți oameni ar putea să creadă că ești autoritar/ă. Vrei ca totul să fie perfect, de aceea încerci să fii cât mai eficient/ă.

Cea de-a doua pană
Reușești să te adaptezi în diferite situații și să te reinventezi constant. Înveți rapid, dar tinzi să te izolezi, din cauza faptului că îți place să înveți pe cont propriu. Totuși, nu-ți face griji. Oamenii care te iubesc vor fi mereu acolo pentru tine și te vor sprijini atunci când vei avea nevoie.

Cea de-a treia pană
Ești o persoană descurcăreață, care are o pasiune pentru aventuri. Îți place să fii mereu active/ă și să ai o mulțime de proiecte de care să te ocupi, deși trebuie să recunoști că îâi vine greu să te concentrezi la o singură sarcină pe rând.

Cea de-a patra pană
Ești o persoană armonioasă, căreia îi place să-I ajute pe ceilalți. Îți place să fii înconjurat/ă de oameni care țin la tine și care au aceleași interese pe care le ai și tu.

Cea de-a cincea pană
Creativitatea îți curge prin vene. Ai simț artistic, dar uneori nu ai încredere în tine și îți pui abilitățile la îndoială. Asta se întâmplă deoarece te confrunți constant cu frica de a nu da greș.

Cea de-a șasea pană
Ești o persoană independentă și nu îți place să te bazezi pe nimeni. Crezi că a depinde de oameni e o slăbiciune – și cine vrea să fie slab în această lume? Îți poți atinge scopurile pe cont propriu și poți ajunge mult mai departe decât toți ceilalți. Trebuie să știi totuși cum să ai grijă de prieteniile tale.

De ce e culoarea așa importantă?

Culorile sunt printre primele lucruri pe care copilul învață sale diferențieze. Atunci când reușește să facă asta, se simte tare mândru, pentru că e capabil să-și definească și să-și organizeze lumea cu ajutorul limbajului.
De ce e forma atât de importantă?

Formele sunt un alt mod prin care identificăm și organizăm vizual lucrurile

Încă de la o vârstă timpurie copilul începe să asocieze obiectele cu formele lor. Atunci când copilul începe să descopere lucruri noi, el sau ea folosește un process de învățare simplu: observarea lucrurilor asemănătoare sau diferite. Datorită acestui lucru, va putea mai târziu să găsească, să compare și să comenteze diferite aspecte.

Citește și Test de personalitate: Alege o PIATRĂ și află care va fi DRUMUL tău în viață

Personalitatea unui om se reflectă și în alegerile pe care le face. De aceea, te provocăm să îți alegi o piatră și să vezi ce spune asta despre tine. Acest test cu siguranță îți va arăta ce fel de om ești și care este adevărul.

Privește aceste 6 pietre. Care dintre ele ți-a captat atenția? Nu îți opri privirea pe piatra de culoarea care îți place cel mai mult, dar alege-l pe cel care ți-a captat atenția din prima.

1.  Opalit
Dacă ai ales prima piatră, înseamnă că întotdeauna tinzi spre libertate. Ai vrea să găsești un loc liniștit unde să te poți relaxa și să îți asculți vocea interioară. Ești gata să renunți la tot și să iei viața de la zero. Asta chiar dacă nu știi dacă mergi în direcția corectă și de aceea ai vrea să te afli în liniște și să meditezi. Această piatră arată că grijile tale sunt orientate spre problemele de rutină și foarte puțin timp pentru a fi tu însuți.

Asta nu înseamnă că ai o viață plictisitoare. Pur și simplu, simți că viața ta nu merge așa cum ți-ai dori. Încearcă să privești lucrurile din alt unghi. Ai putea realiza că de fapt, ai realizat foarte multe, iar alte realizări sunt în drum spre tine. Când petrecem timpul în liniște și meditație, energia corpului nostru se schimbă. În acest moment corpul nostru se umple de gânduri motivaționale. Această piatră este piatra îngerilor. Iar în interiorul tău simți o legătură puternică cu „altă lume”, iar forțele cerești abia așteptă momentul când vor vorbi cu tine și să îți dea sfaturi inteligente.

2. Malachitul verde
Dacă îți place această piatră, însemnă că ești gata să treci prin schimbări majore în viața ta. Aceste schimbări îți vor schimba modul de viață, locul de trai și de muncă. Însă nu este exclus că ai putea trăi și o evoluție sufletească, și vei trece peste problemele care au luat naștere în trecutul tău. Vei deveni mai înțelept iar procesul de cunoaștere îți va fi mai ușor. Anterior, capul tău era plin de griji, însă acum ai început să realizezi ce vrei cu adevărat de la viață. Iar asta e perfect! Pentru că ai înțeles că schimbările sunt binevenite doar atunci când vrem să ne schimbăm viața spre bine.
Malachitul este piatra prosperității. De aceea, atunci când mergi în căutarea propriei fericiri, te va aștepta doar succes și noroc. Această piatră mai prezice și sfârșitul șirului de relații nefericite și apariția unor sentimente pure. Alegând Malachitul, inconștient spui Universului: „Vreau să am succes. Sunt gata să ignor tot ce este negativ. Sunt gata să-mi întâlnesc fericirea!”

3. Piatra soarelui
Imaginează-ți: primul senzație pe care o ai dimineața când te trezești – e fericirea! O fericire sinceră, pentru că ai înainte o zi frumoasă și mulțumire pentru că în viață ai alături oameni dragi. Ține minte: atunci când sufletul tău este fericit, inconștient atragi în viața ta din ce în ce mai multe lucruri bune. Iar asta îți va da puteri să treci peste toate problemele.

4. Mahogany Obsidian
Dacă ai ales această piatră, înseamnă că subconștientul tău spune: „Sunt gata să ies din toată atmosfera negativă și să fiu un om fericit”. Vei înceta să zbori prin nori și vei deveni „pământean”. Vei înțelege, în sfârșit, că unii au în viață mai puțin noroc decât tine, că toți au probleme, însă nu toți preferă să vorbească despre sine. Ține minte că tu ești ceea ce simți. Gelozie, furie, obidă – aceste emoții te distrug și pot să te atragă într-un cerc vicios. Gândurile negative te otrăvesc și îți fac rău. Însă, din fericire, în timpul apropiat vei găsi forțele pentru a înceta acest șir de negativism și să îți deschizi inima pentru lume.

5. Howlit
Dacă te-a atras această piatră, în curând vei primi un mesaj de la forțele de sus în vise, anumite viziuni sau litere și cifre care se vor repeta. Acum, intuitiv, mergi spre o anumită direcție. Iar ea este corectă! Așa că continuă să îți asculți mai departe intuiția. Ea te va ajuta să găsești cel mai scurt drum către succes. Dacă suferi de insomnie, înseamnă că îți ignori presimțirile. Totul va reveni la normal atunci când vei accepta valoarea celui de-al șaselea simț. Nu ești singur, iar în drumul tău către viitor la fel nu ești singur. Howlit spune că sufletul este puternic și te va ridica la o nouă etapă în viață. Trebuie doar să crezi. Howlit este de asemenea o piatră norocoasă pentru cei care vor sau deja așteaptă un copil. Ea dă putere și sănătate bebelușului.

6. Dalmatian Jasper
Acum a venit timpul pentru distracții și veselie. Ai ales acest cristal, iar vocea ta interioară strigă: „Vreau să mă distrez!”. Probabil, prea multă vreme ai fost dezamăgit, îngrijorat și cinic. Dalmatian Jasper amintește că fiecare dintre noi este un suflet închis într-un trup. Iar înainte de a deveni din nou o substanță energetică, ne așteaptă o viață lungă pe acest pământ. Așa că savurează această viață! Chiar și cele mai grele situații din viață pot fi trecut zâmbind. Simțul umorului unește oamenii și prietenii. Fiecare secundă de râs te ajută să treci peste greutăți. Dalmatian Jasper – este și un simbol al lupte cu fumatul. Așa că dacă ai decis să renunți la fumat, acum a venit timpul!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.