TOP 10 filme pe care TREBUIE să le vezi pandemia asta

TOP 10 filme pe care TREBUIE să le vezi

TOP 10 filme pe care TREBUIE să le vezi. Dacă nu le-ai văzut încă, aceste filme ar putea să te ajute să umpli cu ceva de calitate timpul în care stai degeaba și te plictisești groaznic.

Locul 10 – The Squid and The Whale (Părinți și copii)

Un cuplu divorțează, iar copiii trebuie să facă față jocurilor psihologice dintre părinții lor. Este o dramă amuzantă. Filmul a apărut în anul 2005, iar acțiunea se petrece în Brooklyn 1980. Filmul a câștigat 23 de premii și a avut încă 47 de nominalizări.

Locul 9 – Punch-Drunk Love (Amețit de dragoste)

O comedie dramă romantică cu Adam Sandler în rol principal. A apărut în 2002 și închipiue povestea unui singuratic excentric care este curtat: “Am o dragoste în viața mea. Mă face mai puternic decât orice ți-ai putea imagina” – Barry.A câștigat 4 premii, a fost nominalizat la Globul de aur și mai are alte 36 de nominalizări.

Locul 8 – Million dollar baby ( O fată de milioane)

Este povestea tipică a unei fete care ajunge din ospătăriță una dintre cele mai mari luptătoare din lume. Intră în ring și lovește fără scrupule. Filmul a apărut în 2004. A câștigat 4 oscaruri, alte 64 de premii și 84 de nominalizări.

Locul 7 – Cinderella Man ( Renăscut din Cenușă)

Bazat pe o poveste adevărată, povestea boxerului american James J. Braddock. Este o dramă biografică care a apărut în anul 2005. A fost nominalizat de Oscar de 3 ori, a câștigat 16 premii și a avut alte 42 de nominalizări. Acesta ar putea fi un film motivațional care să te trezească la viață.

Locul 6 – Extremely Loud & Incredibly Close ( Extrem de tare și extrem de aproape)

Sandra Bullock și Tom Hanks aduc în fața voastră o dramă misterioasă. Fiul lor de doar 9 ani este un inventator amator. El luptă să descopere care este încuietoarea care se potrivește cu cheia lăsată în urmă de tatăl său decedat. Filmul a apărut în 2011. A fost nominalizat de 2 ori la Oscal, a câștigat 8 premii și alte 23 de nominalizări.

FOLLOW ME

Citește și: Cum îți ridici moralul atunci când te-ai săturat să stai în casă

Locul 5 – 28 Days Later… Aka Awakenings ( Revenire la viață)

Este un sience fiction horror în care un tânăr care credea că e singurul supraviețuitor al unui virus incurabil descoperă că mai sunt și alte persoane …în viață! Filmul a apărut în anul 2002. A câștigat 10 premii și alte 31 de nominalizări.

Locul 4 – Life of Pi ( Viața lui Pi)

Un tânăr care supraviețuiește unui dezastru pe mare este lovit într-o călătorie epică de aventură și descoperire. Filmul a apărut în 2012. A câștigat 4 oscaruri, alte 78 de premii și 132 de nominalizări.

Locul 3 – Beasts of the Southern Wild ( Tărâmul Visurilor)

Este o dramă fantastică care se concentrează pe Hushpuppy, in varsta de 6 ani. După ce lumea sa se năruie din cauza inundațiilor și a condițiilor meteo, învață să se adapteze și să aibă curaj.
“Văd că sunt o mică bucățică dintr-un univers mare, mare și asta să fie corect!” – Hushpuppy.

Locul 2 – The Pursuit of Happiness ( În căutarea fericirii)

Un film motivațional în care un tată încearcă din răsputeri să-i ofere fiului său o viața mai bună. ”Să nu permiți nimănui niciodată să-ți spună că nu poți face ceva, nici măcar mie. Când ai un vis trebuie să-l protejezi. Când vrei ceva îl obții. Punct!” Drama biografică a apărut în anul 2006. A câștigat 12 premii și a avut 26 de nominalizări, una la Oscar.

Locul 1 – The Theory Of Everything ( Teoria Întregului)

Această biografie dramă romantică este bazată pe povestea de dragoste dintre faimosul om de știință Stephen Hawking și soția sa în perioada în care și-au făcut apariția primele semne ale bolii care avea să-l paralizeze complet. Este o poveste despre luptă reușită și de a învinge orice obstacol, indiferent de condiția ta. Filmul a apărut în 2014. A câștigat un Oscar și ale 24 de premii și a fost nominalizat de 123 ori.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Citește și: Greșelile pe care le faci când te epilezi singură acasă
1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

0 comentarii pe “TOP 10 filme pe care TREBUIE să le vezi pandemia asta

  1. CORNEL says:

    CUM PUTEM SA LE VEDEM?
    TOATE SUNA BINE.
    IN ACESTE MOMENTE CAND NU AI CE VEDEA LA NICI UN PROGRAM TV DECAT STIRI ADEVARATE SI CELE MAI MULTE NEADEVARATE AR F F BINE SA LE PUTEM VIZIONA.
    MULTUMESC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.