TOPUL zodiilor care sunt cel mai GREU de iubit

Uneori te întâlnești cu o persoană cu care te înțelegi foarte bine și dorești să fii mai mult în jurul lor. Este ca și cum ai împărtăși o conexiune imediată cu ei. În alte cazuri ai nevoie de ceva timp până să îți dai seama dacă acea persoană este un partener potrivit pentru tine. Această diferență poate fi explicată prin atributele pe care le posedă o persoană datorită lunii și zilei în care s-au născut. De asemenea, trebuie să iei în considerare semnul zodiacal și cât de bine se potrivește cu semnul tău.

Aceasta este lista de semne zodiacale care pornește de la zodiile mai puțin romantice până la cele mai romantice:

1. Vărsător

Îți place să fii încrezător și sigur pe tine în relațiile cu ceilalți, dar problema este că de multe ori poți să pari arogant. Acest lucru îi îndepărtează pe ceilalți și îi împiedică să te abordeze într-un mod romantic. Ar trebui să existe o distincție între aroganță și încredere.

2. Capricorn

Ești în mod natural detașat în interacțiunea cu ceilalți. Nu este deloc surprinzător faptul că ceilalți îți pot înțelege atitudinea ca fiind rece și nepăsătoare. De cele mai multe ori nu o faci intenționat, ci mai degrabă ești selectiv și îți lași foarte greu garda jos.

FOLLOW ME

3. Scorpion

Faptul că tu ești cel mai pasional semn al zodiacului și faptul că ești printre primii ca semn zodiacal de care ceilalți se îndrăgostesc greu poate fi explicat de atenția ta copleșitoare pentru iubire tot timpul. Poate că ai manifestări emoționale prea puternice atunci când ești furios sau fericit și acest lucru ți-ar putea speria potențialul partener.

4. Balanță

Ca Balanță nu este de mirare că ai putea întâlni câteva obstacole în găsirea relațiilor perfecte. Deseori vina este a ta, întrucât te străduiești prea mult, iar relația poate părea falsă.

5. Fecioară

Adesea este greu să te înțelegi cu cineva care este prea fixist în legătură cu orice și cu oricine. Este bine să fii perfecționist, dar în același timp trebuie să-l accepți pe celălalt așa cum este și să-i îmbrățișezi slăbiciunile pentru ca o relație să prospere.

6. Taur

Problema este că ești foarte încăpățânat și nu ți-ai schimba perspectiva pentru nimic. În schimb vrei ca alții să-ți împărtășească opiniile. În special, nu este un atribut atrăgător pentru un potențial partener.

7. Gemeni

Se formează ușor o atracție între tine și potențialul partener și având în vedere elocvența și carisma ta, nu vor exista probleme în ceea ce privește îndrăgostirea.

8. Săgetător

Ai o atitudine foarte atentă față de viață și mereu cauți să-ți petreci timpul frumos. Spontaneitatea ta îi atrage pe ceilalți și le este ușor să te iubească, deoarece în mod normal tu ești foarte expresiv când vine vorba de sentimente.

9. Berbec

Ești mereu dornic de a petrece timp de calitate cu cei dragi. Îți dorești stabilitate în relație, și de aceea relația ta are mai multe șanse să funcționeze. Ai un simț al umorului, iar partenerului i se va părea că timpul zboară în compania ta, ceea ce îl poate face să se îndrăgostească de tine.

10. Leu

Deși poți să dai dovadă de o nevoie constantă de a fi răsfățat și iubit, și tu ești capabil la rândul tău să oferi afecțiune.

11. Pești

Vei încerca să te conectezi cu celălalt la un nivel mai profund și emoțional și el va ști imediat că ești sensibil mai ales cu tot ceea ce ține de iubire.

12. Rac

Ești deja cunoscut pentru devotamentul tău într-o relație. Nu este deci o surpriză faptul că ești cel mai îndrăgit semn al zodiacului. Deși poți să afișezi o atitudine rece și puternică uneori, aceasta doar maschează emoțiile și sentimentele de care ești capabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.