Topul ZODIILOR: de la cele mai BUNE la cele mai PRĂPĂSTIOASE


Cum este posibil ca unele semne zodiacale să fie mai bune decât altele? Ei bine, la început toți au trăsături bune și rele, viitorul depinde de evoluția fiecăruia.

1. Vărsător

Conform opiniei stabilite de experții în astrologie, Varsatorul este considerat unul dintre cele mai bune semne ale întregului horoscop, chiar și cel mai binevoitor dintre toate.  Urăște discuțiile fără sens și își ridică vocea atunci când nu este necesar. Nu îi place să domine și este foarte pozitive, deci este un foarte bun ascultător.

2. Fecioara


Fecioara este pe locul 2 în această listă. Urăște conflictele și este o persoană empatică. Touși, dacă cineva se bagă mult prea mult în viața sa privată, vor ieși scântei.

3. Balanță

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Balanța este calmă, prietenoasă și răbdătoare. Cu toate acestea, are și o parte mai întunecată, pe care nu se teme să o folosească atunci când este nevoie. Nu este adepta relațiilor toxice, iar atunci când nu se simte confortabil într-un grup, preferă să se retragă.

4. Săgetător

Cei născuți sub acest semn zodiacal au, în general, un temperament bun, dar nu trebuie să te lași păcălit. Ei pot devein foarte nervoși! Odată ce se întâmplă acest lucru, nu ezită să spună tot cee ace gândesc. Au momente în care fac din țânțar armăsar, dar sunt genul de persoane care pot trece repede peste micile conflicte.

5. Taur

Taurul este foarte încăpățânat. Dacă își pun ceva în minte, nu se vor lăsa până nu vor reuși. Cel mai deranjant lucru la Taur este că nu prea vrea să recunoască atunci când greșește.

6. Berbec

Atunci când un Berbec se enervează, ar fi bine să te dai un pas în spate. Cuvintele lor pot fi destul de dure și îi pot răni pe cei din jur. Totuși, după ce s-au Calmat, știu să-și ceară scuze, având un suflet bun.

7. Leu

Leii sunt persoane destul de exagerate. Totul depinde de starea lor. Au zile în care sunt foarte calmi și zile în care efectiv nu te poți înțelege cu ei. Le place să aibă mereu dreptate și nu suportă ca oamenii să aibă păreri diferite. Știu cum să întoarcă orice lucru de partea lor.

8. Gemeni

Din păcate, deși au un character pozitiv, Gemenii se încadrează în top 5 cele mai neplăcute zodii. În ciuda faptului că sunt persoane drăguțe, gentile, au anumite momente în care au impresia că toată lumea este împotriva lor. Pentru ei, nu există cale de mijloc, ori e albă, ori este neagră.

9. Capricorn

Capricornul este o persoană foarte mândră, exagerând uneori. Dramatizează aproape orice și pot reacționa extreme de urât în anumite momente. Oamenii tind să evite astfel de persoane.

10. Pești

Peștii au o atitudine destul de neplăcută. Trec foarte ușor de la o extremă la alta. Oamenii cred despre ei că sunt bipolari. Sunt foarte surprinzători, dar nu într-un sens bun.

11. Rac

Atunci când un Rac își dă seamă de faptul că cineva a încercat să-I facă rău, poate deveni extreme de nervos. Are un simț al răzbunării fantastic. Racul dă dovadă de un simț al umorului destul de întunecat.

12. Scorpion

Scorpionul este campionul acestui top. Oamenii din preajma lui afirmă despre Scorpion că este o persoană negativistă și foarte egoistă. Scorpionul are tendința de a vorbi urât pe la spatele celor din jur, chiar și atunci când nu au nicio legătură cu cei despre care se discută.

Acest top nu trebuie să te întristeze. Dacă te regăsești printre ultimele zodii, ar fi indicat să discuți cu oamenii din jurul tău, pentru a afla ce-i nemulțumește la tine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.