Tot ce trebuie să știi despre copiii născuți în zodia Fecioară. Este o zodie deosebită

Tot ce trebuie să știi despre copiii născuți în zodia Fecioară. Este o zodie deosebită

Bunul simț și atenția la detalii sunt două dintre cele mai puternice caracteristici ale copilului tău Fecioară, chiar de la o vârstă fragedă. S-ar putea să-l găsești pe micuțul tău organizându-și jucăriile sau economisindu-și banii de buzunar pentru a cumpăra un obiect mult dorit, în timp ce alți copii își cheltuiesc banii pe un capriciu.

Este puțin probabil ca micuța ta Fecioară să fie impulsivă. În schimb, ea va măsura avantajele și dezavantajele unei situații și apoi va lua o decizie cu privire la ceea ce trebuie să facă. Copiii Fecioară au standarde înalte și sunt în mod natural precauți, așa că pot părea pretențioși și timizi. Acest lucru se datorează pur și simplu faptului că preferă să stea deoparte și să se gândească la o situație, mai degrabă decât să se arunce în ea.

Copilul tău Fecioară este un ajutor natural. Îi place ordinea și vrea cu adevărat să ajute și să facă lucruri bune pentru familia ta și, mai târziu, pentru lume. Aceasta este o calitate pe care ar trebui să încercați să o încurajați și să o lăudați.

În calitate de părinte al unei Fecioare, va trebui să calmezi așteptările de perfecțiune ale copilului tău cu mesajul că, uneori, suficient de bun este doar atât. Construiește-i încrederea cât mai mult posibil, deoarece copilul tău este probabil să fie autocritic și prea modest.

Ajută-ți micuța Fecioară să se relaxeze și să se bucure de plăcerile simple ale vieții, ieșind afară și bucurându-se împreună de natură. O plimbare lungă sau o plimbare cu bicicleta în familie este o modalitate ușoară de a face acest lucru. Rutinele de culcare, mesele echilibrate și zilele de distracție regulate vor fi importante pentru copilul tău Fecioară, care poate avea tendința de a fi un pic îngrijorat. Orice lucru care încurajează relaxarea îl va ajuta pe copilul dvs. să rămână calm și centrat.

Citește și: 5 motive pentru care bebelușii din august sunt deosebiți, potrivit științei

FOLLOW ME

6 motive pentru care bebelușii din septembrie sunt speciali, potrivit științei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.