5 motive pentru care bebelușii din august sunt deosebiți, potrivit științei

6 motive pentru care bebelușii din august sunt deosebiți, potrivit științei

O dată de naștere în luna august are cu siguranță provocările sale, dar are și o mulțime de aspecte pozitive.

Bebelușii născuți în această lună sunt destinați să fie la fel de însorite ca și vremea care i-a precedat.

1. Vor fi bebeluși mari la naștere

Statistic vorbind, bebelușii născuți vara au o greutate la naștere mai mare decât copiii care vin pe lume în celelalte trei anotimpuri. Greutățile mai mari la naștere sunt legate de rezultate pozitive atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, așa că acesta chiar este un lucru bun, mamă.

2. Vor fi înalți la vârsta adultă

Același studiu care a constatat că bebelușii de vară se nasc mari sugerează, de asemenea, că aceștia cresc pentru a fi mai înalți decât colegii lor ca adulți. Cercetarea sugerează că există o legătură de durată între expunerea la vitamina D pe care o primesc mamele însărcinate și înălțimea bebelușilor noștri.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Sunt mai puțin predispuși să dezvolte tulburare bipolară

Bebelușii din august (și verii lor din septembrie) au rate mai mici de tulburare bipolară, potrivit unui studiu din 2012 publicat în revista PLOS One. Din nou, se crede că vitamina D prenatală este un factor, dar cercetătorii nu știu încă exact de ce copiii născuți în august și septembrie au rate mai mici ale acestei boli, pur și simplu așa este.

4. Se simt norocoși

Un studiu din 2005 a constatat că persoanele născute între martie și august sunt mai predispuse să se considere „norocoase” în comparație cu cele născute între septembrie și februarie. Doar 44,9% dintre cei născuți toamna-iarnă au declarat că se simt norocoși, în timp ce 47,9% dintre copiii născuți primăvara-vara au simțit că norocul este de partea lor.

5. Sunt pur și simplu mai pozitivi

Acest lucru se poate datora faptului că temperamentul hipertimic (tendința de a avea o atitudine pozitivă, optimistă) este legat de datele de naștere de primăvară și vară. Oamenii pozitivi pot fi mai predispuși să se vadă pe ei înșiși ca primind noroc.

VEZI AICI PENTRU TOATE LUNILE ANULUI

Ce nu știai despre copiii născuți în luna Ianuarie. Au o atitudine extraordinară

8 fapte fascinante despre bebelușii din februarie

Calitățile copiilor născuți în luna martie

7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

4 fapte fascinante despre bebelușii născuți în mai

6 motive pentru care bebelușii din luna iunie sunt speciali, potrivit științei

8 fapte fascinante despre copilul născut în luna iulie. De ce este deosebit

5 motive pentru care bebelușii din august sunt deosebiți, potrivit științei

6 motive pentru care bebelușii din septembrie sunt speciali, potrivit științei

Trăsături interesante și caracteristici ale bebelușilor născuți în octombrie

Fapte fascinante despre bebelușii din noiembrie pe care nu le știai

De ce copiii născuți în luna decembrie vor avea o viață de succes. Opinia specialiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.