Totul despre bărbatul născut în zodia Leu

Totul despre bărbatul născut în zodia Leu

Acesta este un om care se îndrăgostește într-un mod incredibil de cald și de drăgălaș. Gândește-te la un leu îmblânzit, care toarce și își face loc să se așeze în poala cuiva. Dragostea nu va face decât să-i întărească ego-ul și se va bucura cu adevărat de urmărirea „prăzii” sale. Deoarece aparține semnelor fixe ale zodiacului, s-ar putea să aibă probleme în a renunța la relații care sunt depășite, agățându-se de fărâme de emoții în loc să caute un nou partener. Acest lucru îi poate răpi o mare parte din energie și ar trebui să fie mereu liber să simtă aceeași senzație de căldură și mângâiere care îi face inima să tresalte. Până la urmă, el este regele, iar adevăratul rege are cea mai mare inimă.

Atunci când se află într-o relație, va face orice pentru a arăta cât de galant, încrezător și puternic este. Acest lucru nu este ceva ce face din nesiguranță, ci ceva ce găsește necesar pentru a seduce subiectul dorinței sale. Se va da mare, te va face să râzi și va fi cel mai mare erou la care ai fi putut spera vreodată. Dacă cineva îl așteaptă pe Făt-Frumos, acesta ar putea fi găsit în Leu, pentru că se simte și se comportă ca un membru al familiei regale. Din nefericire, acest lucru poate fi luat uneori la propriu și se poate comporta ca un prinț răsfățat, leneș, autoritar și care se crede centrul Universului. Cu toate acestea, ar putea totuși să te cucerească prin evidențierea atributelor sale incredibile, dar să se dovedească a fi o adevărată dezamăgire dacă speri că va deveni mai puțin egoist.

Ce nu știai despre bărbatul născut în zodia Leu

Fiecare prințesă despre care am citit în basme caută un bărbat cu Soarele în Leu. Nu este nimic ciudat în asta și el este, până la urmă, regele zodiacului. Să te întâlnești cu el poate fi ca și cum te-ai întâlni cu regele – elegant, strălucitor și pompos. Dacă ești un suflet timid și tandru, probabil că nu te vei bucura de gesturile de iubire care uneori parcă nu vrea decât să arate bine, nici măcar în fața celorlalți, ci pentru el însuși. Este foarte important pentru partenerul său să construiască intimitatea în timpul prestației sale exterioare, iar acest lucru poate fi o adevărată provocare. Cel mai bun lucru de făcut este să încheie fiecare întâlnire cu o conversație liniștită despre el. Cu cât ești mai interesată de el, cu atât mai mult va fi el interesat de tine, iar acest lucru se va încheia cu o împărtășire reală.

Pentru a-l înțelege pe Leu, ar trebui să îi cunoști slăbiciunile, iar acestea sunt uneori greu de obținut. Nu este atât de secretos, doar că nu vrea să vorbească despre lucruri dificile din punct de vedere emoțional și preferă să petreacă timpul în piscina sa de satisfacție personală decât să înoate în emoții negative. Cel mai important lucru de reținut despre Leu este că natura sa aparent superficială nu este deloc superficială. Profunzimea Leului ajunge până la un punct în care nu trebuie să facă niciun compromis pentru ca toți cei din jurul său să fie fericiți. El are o sarcină dificilă ca lider și conducător și trebuie respectat datorită responsabilității care urmează, indiferent dacă este conștient sau nu de acest lucru.

Leul este deschis la suflet, măreț în gesturile sale și ușor de abordat. Se simte bine alături de el, pentru că se va bucura de o relație plină de respect și căldură. Are această îmbrățișare frumoasă pe care nicio altă zodie nu o are. Pe de altă parte, poate fi autoritar, pretențios și egoist, până la punctul în care este imposibil să îi fii partener.

Adevărul despre zodia Leu: cum e femeia din acest semn

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.