Adevărul despre zodia Leu: cum e femeia din acest semn

Adevărul despre zodia Leu: cum e femeia din acest semn

Femeia Leu este o leoaică regală, regină din toate punctele de vedere. De la ținuta sa regală până la stilul personal (care tinde să fie extrem de expresiv și îndrăzneț), femeia Leu este puternică și se simte confortabil în a-și însuși puterea, la fel ca și stăpânul său planetar, Soarele.

Deși are un caracter ușor mai dulce și, de obicei, este puțin mai puțin exagerată decât omologul ei masculin, se poate conta totuși pe o doamnă Leu să nu accepte nici un taur – dacă o încerci, s-ar putea să regreți. Cel mai bine este să evitați să incitați acel temperament leonin dacă nu vreți să vedeți gheare. În cazul în care încerci să te pui cu felul ei de a fi sau cu calitatea vieții (în special cu tot ceea ce ține de supraviețuire: familia, casa sau venitul ei), te va pune la pământ – tare.

Doamnele Leu sunt personalități pline de viață, pline de viață, iar entuziasmul și efervescența lor pot fi complet contagioase. Ele vor să faci ceva sălbatic și distractiv cu ele, așa că a fi un cucui pe buștean sau un băț în noroi pur și simplu nu va zbura pentru aceste pisici mari, care se bucură profund să își simtă libertatea și să își exercite autonomia.

O femeie Leu este responsabilă de propria viață și nu se bucură ca altcineva să-i spună ce să facă! „Născut liber!” este motto-ul acestui semn și îl iau extrem de în serios – așa că este posibil să fii martoră la o Leu care se manifestă provocator în public sau la o petrecere.

Aceste femei sunt adesea primele care ies pe ringul de dans. Trăsăturile lor le fac să fie extrem de sigure pe ele și nu sunt foarte preocupate de ceea ce cred ceilalți despre ele și nici nu sunt interesate să încerce să se integreze sau să se conformeze.

Femeile Leu sunt adesea iconoclaste și tind să viseze măreț, împlinindu-și pasiunile creative și inspirându-i în același timp pe toți cei din jurul lor.

FOLLOW ME

Femeia Leu: Viața și familia

O femeie Leu se simte cel mai bine acasă atunci când a avut mână liberă să decoreze până la ultimul centimetru din spațiul în care locuiește și să îl facă să se simtă cu adevărat al ei. Își va lua timp și se va chinui mult să facă acest lucru, chiar dacă se află acolo doar temporar. Camerele ei de hotel vor fi instantaneu amenajate și personalizate cu eșarfe de mătase colorate deasupra lămpilor, lumânări de călătorie pe care le-a împachetat în bagaje și chiar și o tapiserie ciudată. O femeie Leu își va face timp pentru a-și zugrăvi camera într-o chirie modestă, pentru că pereții albi simpli, în general, pur și simplu nu vor fi pe placul acestei iubitoare de nuanțe vii și îndrăznețe precum roșu, violet regal și portocaliu.

Chiar și atunci când nu are bani de apartament, ea găsește o modalitate de a-și face locuința să arate ca un palat – favorizând o mulțime de elemente decorative sculptate manual și ornamentate, cu accente aurii peste tot. Domeniul ei este paradisul ei și trebuie să fie o expresie exterioară atât de perfectă a bogatei sale lumi interioare, încât oricine intră pe ușă să simtă imediat estetica ei fabuloasă și gusturile neconvenționale. Pregătește-te să fii bombardat de mirosuri: tămâia grea, parfumul și mirosurile bogate și picante de gătit te pot intoxica sau copleși (sau ambele!), în funcție de sensibilitatea ta.

Având în vedere caracteristicile lor, mamele leu sunt în general părinți iubitori și mărinimoși, dedicați să aibă grijă de puii lor cu o inimă mare și caldă și cu brațe gata să ofere îmbrățișări confortabile. Uneori un pic cam indulgentă când vine vorba de disciplină, nu-i place ca alți adulți în afară de ea sau de partenerul ei să facă reguli pentru copiii ei. O mamă Leu se poate comporta ca o mamă tigru feroce dacă crede că puii ei sunt amenințați. Ea poate fi uneori autoritară cu această protecție, iar afecțiunea ei poate depăși ușor măsura. Mamele Leu adoră să-și răsfețe micuții de moarte și vor ca bebelușii lor frumoși să fie admirați de toată lumea. Mamele de concurs și copiii actori abundă aici.

Femeia Leu: Viața profesională și banii

În sălbăticie, femelele leu sunt șefele de vânătoare care se ocupă în cea mai mare parte de procurarea hranei pentru haita lor. Fără coamă înfloritoare și, de obicei, mai puțin flamboaiante și ostentative decât omologii lor masculi, aceste viguroase vânzătoare de cină se află în iarba înaltă și fac munca ceva mai puțin strălucitoare de a se asigura că toată lumea este hrănită. Între timp, regii pădurii stau tolăniți și se întreabă când va sosi carnea de zebră. Paralela în natură poate fi adesea găsită cu Leii de sex feminin și masculin la locul de muncă.

Timp de secole, societatea a dictat ca bărbații să se bucure de glorie, în timp ce femeile fac o mare parte din munca nevăzută și necelebrată și, deși în prezent ne străduim cu toții să ne eliberăm de aceste roluri învechite și nedrepte, uneori orgoliile umane și personalitățile noastre complicate se străduiesc să le mențină la locul lor. Trăsăturile femeilor Leu le fac să fie CEO, lideri și Șefi cu majuscule înnăscuți în mod natural, în timp ce uneori bărbații Leu se bazează pe carismă, farmec și strălucire fără a avea know-how-ul sau etica muncii care să le susțină.

Muncitoare feroce, doamnele Leu vor ataca o treabă cu dinții și ghearele până când aceasta va fi finalizată. Cu caracteristicile lor viu creative, orice carieră în artă, performanță sau teatru li se va potrivi de minune. Tendința lor de a căpăta reputația de regine ale teatrului poate fi pusă în valoare, atâta timp cât își pot găsi calea spre centrul scenei și își pot canaliza ferocitatea în ceva care are o semnificație profundă pentru ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.