Trei zodii care preferă să nu aibă relații – de ce le este mai bine singure

Trei zodii care preferă să nu aibă relații

Tu cum te simți când te gândești la o viață fără un partener sau o parteneră? Îmbrățișezi ideea de a fi o persoană singură, sau ești genul acela de om care trebuie să fie mereu într-o relație? Aceste răspunsuri diferă de la persoană la persoană, în special de la zodie la zodie.

Unul dintre lucrurile care fac oamenii să se simtă bine atunci când sunt singuri este legat de faptul că te poți concentra pe tine mereu, de faptul că nu trebui să îți faci griji în legătură cu nevoile altcuiva, despre întâlniri eșuate sau alți factori care intervin atunci când există cineva în viața ta.

Iată care sunt trei zodii care se simt mai confortabil atunci când nu sunt într-o relație:

Gemeni

Nativii în zodia Gemeni sunt mult mai fericiți atunci când sunt singuri, toată lumea știe asta, și nu neapărat pentru că nu le place ideea unei relații, ci pentru că preferă o situație mai relaxată unde trebuie să depună mai puțin efort și să se implice mai puțin.

Relațiile sunt menite distracției și a relaxării, nu a restricțiilor și a angajamentelor. Această gândire este specifică Gemenilor, pentru că este zodia caldă și rece care poate să iubeasă într-o zi și să ceară spațiu a doua zi, așa că nu știm niciodată la ce să ne așteptăm de la ea.

Gemenii sunt foarte stricți și în ceea ce privește preferințele – asta dacă pot lua o dicizie. Ideea de a lucra și pentru nevoile altcuiva este prea consiferată ca prea multă muncă pentru ei. În plus, atunci când nu poate lua decizii pentru el însuși, se simte mai stresat de faptul că altcineva observă că eșuează. Ar prefera să fie responsabil doar pentru el însuși și pentru propria fericire decât și pentru a altcuiva.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Citește și: Horoscop iubire luna aprilie – 3 zodii se îndrăgostesc, dar două se vor despărți

Vărsător

Nu este o surpriză pentru nimeni, nativii sunt cunoscuți ca fantomele zodiacului care pot ajunge să fie singuri tocmai pentru că se simt mai în siguranță atunci când nu fac parte dintr-o pereche. Își pot găsi fericirea în singurătate, mai ales pentru că sunt suflete profunde, iar atunci când au o conexiune cu cineva, o tranformă în ceva puternic. Totuși, aceste conexiuni nu sunt deloc des întâlnite. Vărsătorii sunt foarte plăcuți, dar nu îi plac pe cei din jur foarte ușor, iar asta îi face să le fie foarte greu să se așeze lângă un partener stabil cu care să fie 100% fericiți.

Nativii sunt visători și activiști și vor crede mereu că există ceva mai bun în lume. Atitudinea solitară îi fac să pună la îndoială loialitatea partenerului, deși aceștia au nevoie de spațiu, au nevoie de momente de singurătate unde să se poată gândi, iar partenerul poate interpreta această nevoie ca un act de egoism sau ca pură comoditate.

Leu

Atunci când nativii sunt singuri, au mai mult timp să îți dedice și au capacitatea de a se lăuda cât mai tare și mai mândru. Pentru Lei, dragostea este dediată, în primul rând, lor înșiși. Sunt singuri pentru a-și declara iubirea de sine în fața unei audiențe mai mari. Dacă au un partener care le restricționează imaginația, dacă sunt într-o situație în care egoul lor nu este destul de hrănit, pot ajunge la autodistrugere emoțională. Un Leu care nu se iubește pe sine va fi consumat de propriile flăcări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.