Când te vei trezi, vei fi ca o prințesă.Trucuri de frumusețe care acționează peste noapte

Din cauza stilului de viață haotic, pentru foarte multe femei e greu să aibă grijă de părul lor, de buze, piele sau picioare. Dacă te numeri printre femeile cu un program zilnic foarte plin, aceste trucuri de înfrumusețare care funcționează peste noapte sunt fix ce aveai nevoie.

Cum nu ai suficient timp pe parcursul zilei, aceste sfaturi vor funcționa în timp ce dormi. Corpul tău încă lucrează pe parcursul nopții-repară, reîntinerește și energizează celulele. Acesta este motivul pentru care ar trebui să profiți de oportunitata acestui proces.

Ține cont de aceste sfaturi și te vei trezi ca o prințesă!

Evită deteriorarea părului

Părul lung este deteriorat în timpul somnului. Mișcările pe care le faci în timpul nopții cauzează ruperea și încâlcirea acestuia. Schimbă fața pernei cu una din satin pentru a evita astfel de neplăceri.

Netezirea picioarelor uscate

Uite un truc simplu pentru pcioarele uscate: pune o cremă foarte grasă pe călcâie și poartă șosete de bumbac în timp ce dormi. Pentru că protejează picioarele, șosetele vor asigura hidratarea acestora pe tot timpul nopții.

Hidratarea buzelor

Câteva picături de ulei de migdale fac minuni! Aplică uleiul înainte de a merge la culcare – buzele tale vor fi numai bune de sărutat dimineață.

Piele strălucitoare

O rutină specială îți poate face pielea să strălucească. Aplică uleiuri cu vitamina E înainte de crema de noapte și apoi poți merge la culcare liniștită. Uleiul de măsline poate fi folosit de asemenea pentru a-ți hidrata pielea. 

Scapă de coșuri

Coșurile apar în cele mai nepotrivite momente! Dar, pasta de dinți poate rezola problema. Pune puțină pastă de dinți pe coș și las-o acolo toată noaptea. Până dimineață, acesta se va usca.

FOLLOW ME

Alungește-ți genele

Folosește o perie veche de rimel pentru a aplica ulei de ricin pe genele tale înainte de culcare. Acestea vor deveni mult mai puternice și vor apărea rezultate și în creșterea lor.

Ce zici, îți faci din aceste trucuri o rutină înainte de culcare? 🙂

0 comentarii pe “Când te vei trezi, vei fi ca o prințesă.Trucuri de frumusețe care acționează peste noapte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.