Trucuri pentru a scăpa de mirosul neplăcut din casă

1. Coșul de gunoi. Când vine vorba de înlăturarea mirosurilor casnice, trebuie să găsiți sursa. Unele dintre mirosurile tale proaste ar putea să vină din coșul de gunoi. Așadar, ar trebui să duceți gunoiul cel puțin o dată la două zile.

2. Frigiderul. Frigiderul poate fi un alt vinovat. Este recomandat ca cel puțin o dată pe săptămână să verificați fiecare aliment și să aruncați tot ce a trecut de termenul de valabilitate, sau nu mai poate fi mâncat. Un mic truc este să puneți o cutie deschisă cu bicarbonat de sodiu pentru a absorbi mirosurile. De altfel, alimentele pot fi puse în punguțe pentru a se păstra mai bine și a nu răspândi mirosul neplăcut.

3. Covorul. Un alt spațiu unde se adună cele mai multe bacterii, dar și mirosuri neplăcute este covorul. Pentru o dezinfectare cât mai profundă puteți amesteca bicarbonat de sodiu cu soluția pe care o folosiți de obicei pentru a-l curăța. Preăsărați peste covor și lăsați să acționeze peste noapte pentru a absorbi toate mirosurile neplăcute.

4. Deschideți ferestrele. O metodă foarte bună de a reîmprospăta aerul este să deschideți ferestrele. Chiar și pentru o oră, două, sau mai puțin. În acest fel puteți scăpa de mirosul mâncării pe care ați gătit-o sau orice alt miros persistent.

Știu, știu. Am intrat direct în subiect. Dar asta doar pentru că aceste lucruri sunt foarte comune și fiecare dintre noi le facem. În continuare avem o listă cu lucrurile pe care nu toată lumea le cunoaște.

 

FOLLOW ME

Citește și: Șapte zile, șapte kilograme în MINUS! Uimitoarea dietă cu castravete

Trucuri pentru a scăpa de mirosul neplăcut din casă

5. Știați că puteți folosi aragazul pentru a elimina mirosurile neplăcute? Priviți cum:

– Puneți o oală cu apă pe aragaz la foc mic, el mai mic foc.
– Apoi adăugați în apă bicarbonat de sodiu si lăsați apa să fiarbă
– Focul trebuie lăsat foaaaarte mic și lăsați oala fără capac. Va începe în scurt timp să-și facă magia.

6. Folosiți un purificator. Aerul va fi mereu reîmprospătat și vă va ajuta să scăpați și de praf.

7. Dacă aveți animale de companie, ați observat că acestea vin la pachet cu un miros specific. Dacă doriți să păstrați mereu un miros proaspăt în casă, iar mirosul animăluțului tău să fie combătut poți folosi uleiuri speciale recomandate de medicii veterinari.

8. Un alt element care poate provocă mirosuri urâte în casă sunt perechile de încălțăminte. Poți pulveriza în interiorul acestor spary-uri pentru stoparea mirosurilor urâte

9. Mirosurile urâte pot proveni de la dușul și chiuveta ta. Folosește regulat produse pentru curățarea spațiilor în care se depun reziduri, dar și apa murdară. Un odorizant pentru toaletă poate păstra un aer plăcut.

10. Pentru a păstra un miros plăcut în timpul nopții, în camera în care dormiți, puteți pulveriza pe mobilă, lenjeria de pat sau draperii puțin ulei esențial.

11. Puteți adăuga uleiurile esențiale chiar la aerul condiționat. Acesta va împinge mirosul frumos în casa ta.

Și nu în ultimul rând, nu uitați că există sute de metode prin care vă puteți crea propriul odorizant de casă. Spor la împarfumat casa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.