Uleiul de salvie, aliatul femeilor la a doua tinerețe. Beneficii pentru corp și minte

Uleiul de salvie, aliatul femeilor la a doua tinerețe. Beneficii pentru corp și minte

Uleiul de salvie, aliatul femeilor la a doua tinerețe. Beneficii pentru corp și minte. O dată cu trecerea timpului, corpul uman experimentează noi sentimente, trăiri și dureri. A, descoperit uleiul esențial care nu trebuie să lipsească din casa niciunei femei cu vârsta peste 40 de ani.

Specialiștii consideră că uleiul de salvie este ajutorul de nădejde al acestei categorii de persoane. Are beneficii nebănuite asupra corpului și a minții. Așadar, acestea sunt 8 dintre beneficiile uleiului esențial de salvie.

1. Echilibrează hormonii

Conține estrogeni dietetici. Acest lucru favorizează reglarea nivelului de estrogen si ajuta la sănătatea uterului. Pe măsură ce înaintăm în viață, crește și riscul de cancer ovarian, așadar este foarte important să menținem uterul sănătos. Pentru a bifa acest lucru trebuie doar să deschizi sticla cu uleiul de salvie și să inhalezi puțin. Vei observa cum starea ta de spirit se va liniști și te vei simți mult mai bine.

2. Atenuează durerile menstruale

Sindromul premenstrual este adesea mult mai dureros și mai enervant decât perioada în sine. Pentru doamnele care nu au găsit soluția cum să liniștească atât stările de nervozitate cât și durerile cumplite, balonarea sau poftele alimentare, acest ulei ar putea fi soluția. Acționează ca antispastic și reduce frecvența spasmelor și contracțiilor care apar în uter. Poate relaxa impulsurile nervoase și calmează durerea de stomac și durerile de cap.

Pentru a elimina aceste stări trebuie să diluați 4 picături de ulei de salvie în ulei de cocos sau jojoba și aplicați acest amestec pe zona afectată.

3. Previne infecțiile

Cu numai 5 picături aplicate pe rana deschisă, uleiul de salvie acționează i antiseptic și antimicrobian astfel încât reușește să vindece rănile. Nu trebuie abuzat.

FOLLOW ME

4. Ameliorează stresul

Stresul este la ordinea zilei atunci când ai peste 40 de ani. Indiferent că stresul provine de la locul de muncă sau din familie, acest ulei te poate ajuta să te relaxezi. Deasemenea, are puterea de a trata depresiile ușoare.

Trebuie să amestecați 6 picături de ulei de salvie cu 2 picături de ulei de portocale sau de tămâie.

5. Îmbunătățește calitatea pielii

Având în componența sa acetat de linalil, un element nutritiv natural, poate reduce erupțiile cutanate și infalamațiile, previne acneea și pielea uscată și reglează producția de ulei.

6. Protejează digestia și nivelul de colesterol

Uleiul de salvie reușește cu succes să accelereze metabolismul și reduce balonarea, indigestia, crampele și discomfortul abdominal. Deasemenea, tratează ulcerele și reduce constipația.

Aveți nevoie de o compresă fierbinte îmbibată cu 5 picături de ulei de salvie. Puteți aplica ulei direct pe abdomen și să masați ușor.

7. Îmbunătățește circulația

Accelerează metabolismul prin care trasmite mult oxigen la mușchi și organe. Ba chiar mai mult, poate relaxa creierul și arterele astfel încât reduce tensiunea arterială.

Pentru aceasta trebuie să amestecați 6 picături de ulei de salvie, 6 picături de ulei de trandafir, 3 picături de scorțișoară, 12 picături de ulei de mandarine. Acest lichid trebuie pulverizat pe corpul tău.

8. Ajută la un somn odihnitor

Ajută la tratarea insomniei și îmbunătățește calitatea somnului. Trebuie să
ametecați 10 picături de ulei de salvie, 10 picături de lavandă, ½ ceașcă ulei de nucă de cocos, ½ ceașcă ceară de albine și ½ ceașcă de ulei de măsline într-un castron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.