Urmează și tu acești pași. În 30 de zile, te vei simți mai bine


O femeie din Marea Britanie în vârstă de 42 de ani, care suferea de migrene și mari probleme ale tractului digestiv, a decis să urmeze sfatul unui nutriţionist, acela de a bea trei litri de apă pe zi pentru a ajuta funcţiile organismului.

Timp de o lună, britanică a recurs la acest truc, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Ea a declarat că înainte de începerea acestui experiment, își începea ziua cu o cană de ceai, ca pe durata întregii zile să mai bea două pahare de apă. Ceea ce ei i se părea a fi suficient, i-a afectat chiar și elasticitatea pielii, femeia fiind foarte deshidratată.

Înainte de a își începe experienţa, și-a făcut o poză, pentru a observa cum arăta înainte și ce anume s-a schimbat pe parcurs: „Am 42 de ani, însă aici aveam aerul unei femei de 52 de ani, din cauza deshidratării. Aveam cearcăne enorme, eram plină de riduri şi pete roşii.”

ws_femail_water_2-jpg-2


După prima săptămână, Sarah a observat că durerile de cap au început să dispară, iar ea părea mai slabă. După 15 zile, pielea sa a căpătat un aspect mai tânăr.

Benefiiciile consumului de apă s-au înmulţit după cea de-a treia săptămână: abdomenul a devenit mai plat, iar celulita s-a diminuat. Pielea a devenit mai frumoasă, mai strălucitoare, cearcănele s-au estompat, iar pofta de a mânca a dispărut, încetul cu încetul.

La finalul ultimei săptămâni, britanica mărturisea că se simte de parcă 10 ani i-ar fi fost șterși de pe chip.

FOLLOW ME

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.