Urmează și tu acești pași. În 30 de zile, te vei simți mai bine

O femeie din Marea Britanie în vârstă de 42 de ani, care suferea de migrene și mari probleme ale tractului digestiv, a decis să urmeze sfatul unui nutriţionist, acela de a bea trei litri de apă pe zi pentru a ajuta funcţiile organismului.

Timp de o lună, britanică a recurs la acest truc, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Ea a declarat că înainte de începerea acestui experiment, își începea ziua cu o cană de ceai, ca pe durata întregii zile să mai bea două pahare de apă. Ceea ce ei i se părea a fi suficient, i-a afectat chiar și elasticitatea pielii, femeia fiind foarte deshidratată.

Înainte de a își începe experienţa, și-a făcut o poză, pentru a observa cum arăta înainte și ce anume s-a schimbat pe parcurs: „Am 42 de ani, însă aici aveam aerul unei femei de 52 de ani, din cauza deshidratării. Aveam cearcăne enorme, eram plină de riduri şi pete roşii.”

ws_femail_water_2-jpg-2

După prima săptămână, Sarah a observat că durerile de cap au început să dispară, iar ea părea mai slabă. După 15 zile, pielea sa a căpătat un aspect mai tânăr.

Benefiiciile consumului de apă s-au înmulţit după cea de-a treia săptămână: abdomenul a devenit mai plat, iar celulita s-a diminuat. Pielea a devenit mai frumoasă, mai strălucitoare, cearcănele s-au estompat, iar pofta de a mânca a dispărut, încetul cu încetul.

La finalul ultimei săptămâni, britanica mărturisea că se simte de parcă 10 ani i-ar fi fost șterși de pe chip.

FOLLOW ME

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.