Vreau să fiu demn!

 

Dragii mei, vă invit să fiți alături de mine în cadrul unei campanii de suflet desfășurată alături de Fundația Mereu Aproape.

 

Vreau să fiu demn este o campanie socială care contribuie la realizarea proiectelor Fundației Mereu Aproape, iar scopul esențial este ajutorarea oamenilor care ajung să nu-și mai poată rezolva problemele de zi cu zi, care nu-și mai pot susține copiii să termine o școală sau ajung neputincioși când viața copiilor lor este pusă în pericol. Ca mamă a doi copii sunt mult mai atentă la astfel de lucruri, și ca mine sunt milioane de părinți. De multe ori, fericirea este asociată cu banii, cu cât de mult ai urcat pe scara ierarhică a societății, cu frumusețea sau cu celebritatea. Noi vom milita ca toți cei cu posibilitatea de a ajuta să înțeleagă că FERICIREA vine din mulțumirea de a pune o caramidă la bunăstarea oamenilor.

”Vreau să fiu demn” este o campanie socială destinată românilor care nu cer, ci vor să trăiască! Adresată părinților care nu au, dar dăruiesc în fiecare clipă copiilor lor modestie și spirit. Acelor copii care nu știu ce este un măr, un televizor sau o țară, pentru că nu l-au mâncat, nu l-au văzut, nu au străbătut-o.

 

1,5 milioane de romani trăiesc sub limita sărăciei (sursa: Banca Mondiala). 51,4% dintre aceștia sunt copii cu vârste între 0-14 ani (estimare UNICEF, 2008-2009). Sunt părinți care nu pot asigura o mâncare caldă pe zi copiilor lor. Sunt copii care nu pot merge la școală. Sunt familii care nu au un acoperiș deasupra capului. Sunt români care nu știu dacă vor supraviețui zilei de mâine. Sunt vieți irosite în lipsuri inimaginabile, măcinate de disperare, neputință, dezolare și foame.

Fundația Mereu Aproape construiește o punte către aceste Vieți de români, menită să le readuca speranță și bucurie, într-o zi de mâine mai bună decât ieri și decât astăzi.

 

FOLLOW ME

Cazurile implicate în această campanie sunt făcute publice pe site-ul și oricine dorește poate ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.