Zodia care are harul dumnezeiesc… E bine să stai pe lângă ea!

Zodia care are harul dumnezeiesc... E bine să stai pe lângă ea!

Zodia care are harul dumnezeiesc… E bine să stai pe lângă ea!

Cu toții avem câte un har, noi îl numim talent. Unii cântă, alții dansează, alții pictează și unii pot face niște lucruri incredibile. Dumnezeu ne-a oferit fiecăruia un mic talent, însă a ales un anumit tip de oameni care să răspândească în lumea noastră siguranța că Domnul există și că nu trebuie să ne pierdem speranța.

Astrologii spun că nativii din zodia Pești au primit din partea Domnului ceva mai mutl: Atingerea Divinității. Se pare că Peștoicele au încropat calitățile toturor celorlalte semne zodiacale, iar ce are ea special este puterea a te înțlege și a te ajuta indiferent de situație.

Miliostenia de care dă dovadă te face să crezi că această ființă atât de blândă și suavă nu ar avea cum să fie creată la fel ca noi, restul. Puterea sa este infinit mai mare față de orice altă putere pe are ar aveaua celelalte zodii. Ea te va ajuta chiar și dacă ești ”la cuțite cu ea”, deoarece pentru această femeie toți oamenii sunt agali. Pentru că această femeie simte durerea celor din jur și lipsită de judecăți poate alina orice.

Zodia care are harul dumnezeiesc… E bine să stai pe lângă ea!

Spre deosebire de orice alt semn zodiacal, Peșteoaica nu va încerca să-ți distrugă încrederea în tine atunci când ești vulnerabil, ci pur și simplu cu o voce baldă și o adiere blântă îți va ghida pașii spre descoperirea propriei dorințe și lepădarea de cele rele.

Caracterul său deosebit este mai presus decât orice și-ar putea imagina orice om de știință. Nicio lege universală nu ar putea răspunde la întrebarea cum poate fi această femeie atât de milostivă, blândă, fără egoism și fără urmă de răutate. Facem din nou comparație cu alte semne zodiacale pentru a explica de ce astrologii consideră că femeia Pești are harul dumnezeiesc. Se pară că alte zodii au un potențial mistic dezvoltat, iar asta duce la dorința arzătoare de răzbunare. Ea nu dă dovadă de așa ceva. Ea ar putea ierta până și cei mai răi oameni pe de Pământ.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.