Zodia care are harul dumnezeiesc… E bine să stai pe lângă ea!

Zodia care are harul dumnezeiesc... E bine să stai pe lângă ea!

Zodia care are harul dumnezeiesc… E bine să stai pe lângă ea!

Cu toții avem câte un har, noi îl numim talent. Unii cântă, alții dansează, alții pictează și unii pot face niște lucruri incredibile. Dumnezeu ne-a oferit fiecăruia un mic talent, însă a ales un anumit tip de oameni care să răspândească în lumea noastră siguranța că Domnul există și că nu trebuie să ne pierdem speranța.

Astrologii spun că nativii din zodia Pești au primit din partea Domnului ceva mai mutl: Atingerea Divinității. Se pare că Peștoicele au încropat calitățile toturor celorlalte semne zodiacale, iar ce are ea special este puterea a te înțlege și a te ajuta indiferent de situație.

Miliostenia de care dă dovadă te face să crezi că această ființă atât de blândă și suavă nu ar avea cum să fie creată la fel ca noi, restul. Puterea sa este infinit mai mare față de orice altă putere pe are ar aveaua celelalte zodii. Ea te va ajuta chiar și dacă ești ”la cuțite cu ea”, deoarece pentru această femeie toți oamenii sunt agali. Pentru că această femeie simte durerea celor din jur și lipsită de judecăți poate alina orice.


Zodia care are harul dumnezeiesc… E bine să stai pe lângă ea!

Spre deosebire de orice alt semn zodiacal, Peșteoaica nu va încerca să-ți distrugă încrederea în tine atunci când ești vulnerabil, ci pur și simplu cu o voce baldă și o adiere blântă îți va ghida pașii spre descoperirea propriei dorințe și lepădarea de cele rele.

Caracterul său deosebit este mai presus decât orice și-ar putea imagina orice om de știință. Nicio lege universală nu ar putea răspunde la întrebarea cum poate fi această femeie atât de milostivă, blândă, fără egoism și fără urmă de răutate. Facem din nou comparație cu alte semne zodiacale pentru a explica de ce astrologii consideră că femeia Pești are harul dumnezeiesc. Se pară că alte zodii au un potențial mistic dezvoltat, iar asta duce la dorința arzătoare de răzbunare. Ea nu dă dovadă de așa ceva. Ea ar putea ierta până și cei mai răi oameni pe de Pământ.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.