Regulile Universului pe care ar fi bine să le cunoști

Așa cum v-am promis când am postat articolul „Cuvintele care aduc fericirea în viața ta. Este mai simplu decât crezi”, am revenit cu partea a doua a interviului. Astăzi vreau să vă povestesc mai multe despre regulile universului. Cum funcționează și cât de mult contează în viețile noastre. Coincidență sau nu, postez articolul acesta într-o zi în care am primit două vești foarte bune pe care le așteptam de mult timp. Atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Cred foarte mult în energii și în faptul că primim ceea ce atragem și astăzi, mai mult ca niciodată, mă bucur să împart și cu voi sfaturile Ceraselei Rogen, coach transformațional, pentru că simt că pe mine m-a ajutat foarte mult atât ceea ce am învățat la școala de coaching pe care am făcut-o acum câțiva ani, cât și ceea ce învăț și descopăr în continuare.

De ce nu reușim să aducem anumite persoane în viața noastră? De ce nu reușim să câștigăm mai mulți bani? De ce nu reușim să avem mulți prieteni? Veți găsi în acest articol răspunsurile la toate aceste întrebări. 

 

Ce ar trebui să știm despre Universul acesta? Regulile Universului 

Sunt câteva reguli pe care și eu le-am citit, le-am studiat, le-am simțit la rândul meu. Una este Legea Cuvintelor, unde este foarte important ce cuvinte vorbim. Alta este Legea Oglinzilor Eseniene care spune așa: „Ceea ce vorbești despre ceilalți, în primul rând te reprezintă pe tine și în al doilea rând, în momentul în care te supără ceilalți din jurul tău, scrie lucrurile care te deranjează la ceilalți și pune-le ca și cum ar fi demonii tăi și lucrurile tale pe care le ai de rezolvat.

Iar ceea ce tu judeci, aceasta este o regulă în Univers, vei experimenta. În general, ceea ce judeci vei experimenta. Este foarte important când vorbești și judeci despre lucruri să-ți pui întrebarea: „Vreau să experimentez acest lucru?”, pentru că dacă nu vreau să-l experimentez, atunci nu e treaba mea să-l judec.

Ce însemană Legea Cuvintelor? Regulile Universului 

Legea Cuvintelor înseamnă că atunci când tu pronunți niște cuvinte, le-ai eliberat în Univers. Ele se duc și adună energie pe nivelul lor energetic. Dacă ai zis „nu știu, nu pot”, ele adună energie negativă și vin ca experiență următoare. Și în următoarea oră sau zi o să te întâmpine, din nou, „nu pot” și „nu știu” și o să ai, din nou, această experiență.

În momentul în care spui „mă doare capul”, care exprimă realitatea în momentul acela, mai bine te exprimi cu cuvintele ”mă doare capul, dar mă simt din ce în ce mai bine, cred că în 5 minute nu mai am nimic”. Pentru că atunci, aceste cuvinte se duc în Univers, adună energie pe acel nivel și peste 5 minute sau maxim jumătate de oră, pentru că ai zis că peste 5 minute nu mai am nimic, ele vin ca experiență la tine și nu mai ai nimic peste 5-10 minute.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Deci, atenție! Când vorbim, la fel punem întrebarea: „Vreau să experimentez ce vorbesc în momentul acesta?”

Deși exprimă realitatea din prezent, ele se duc și crează realitatea din viitoarul apropiat. Iar atunci când tu spui „sunt sărac, nu am, nu mă descurc, ele se duc iau o grămadă de alte lucruri pe acest nivel energetic din Univers pe ”nu am, pe lipsă, pe sărăcie,” și ghicește ce?! Peste o lună o să fii și mai sărac, o să-ți fie și mai greu, o să te lupți și mai mult.

Deci, este important să înțelegem Legea Cuvintelor, Legea Oglinzilor, în care ceea ce judecăm experimentăm și despre ceea ce vorbim sunt de fapt sunt problemele de rezolvat la noi, și mai este Legea Atenției.

Ce este Legea Atenției? Regulile Universului 

Legea Atenției în Univers înseamnă că pe ceea ce punem atenția acolo creăm realitatea noastră. Dacă suntem atenți la ce ne lipsește, la ce ne deranjează, mereu gândim și vorbim dar toată atenția noastră este la trafic sau ce mă enerveză copilulul, ce mă enervează că m-am îngrășat – doar ducem energie să crească aceste lucruri care ne deranjează în viața noastră.

Dacă atenția noastră se concentrează pe imaginație, pe ceva ce nu ai și ai vrea să trăiești, de exemplu: ce mi-ar plăcea să am o relație amoroasă extraordinară, sigur o să am copii care o să realizeze multe lucruri, așa cum sunt ei o să facă lucruri mărețe, sigur o să am un job extraodinar unde îmi voi dezvolta creativitatea și îmi imaginez cu ce oameni extraodinari voi lucra la jobul acela, atunci când punem mintea la imaginație noi devenim inventatorii unui viitor foarte diferit față de ce am trăit până în prezent.

Mai este un luru foarte important: Legea Respectului al Liberului Arbitru. În momentul în care venim cu o informație la cineva care nu ne-a cerut-o sau cu o acțiune care nu ne-a fost solititată (în afară de excepția să fie căzut pe jos și inconștient) încălcăm liberul arbitru al oamenilor.

Încălcăm ce au ei de făcut, când au ei de aflat lucrul acela și se întoarce la noi ca și „pedeapsă”, ca și dezavantaj pentru că ni se întâmplă lucruri mai rele. Pierdem bani sau avem probleme din cauză că ne direcționează atenția către noi, să nu mai credem că trebuie să îi ajutăm pe ceilalți atunci când nu ne-o cer.

Regulile Universului pe care ar fi bine să le cunoști

Atunci când omul nu îți cere, tu îl agresezi cu acea informație. Crezând că tu deții un adevăr. Nimeni nu deține un adevăr suprem. Fiecare deține o interpretare a unui adevăr, care probabil este bun pentru el însuși. Asta nu înseamnă neaparat este valabil și pentru ceilalți.

Poate că ceilalți au nevoie să treacă prin anumite experiențe pentru a ajunge la varianta lor cea mai bună. De cele mai multe ori se întâmplă să suferim, să trecem prin niște provocări anume.

Spre exemplu: Să spunem că ești în clasa I, iar eu vin și îți dau niște lucruri pentru care nu ești pregătit, cum ar fi niște ecuații abstracte. Cumva te agresez și cred EU că știu drumul TĂU, dar drumul tău este altul. Deci este foarte important să dăm informația doar atunci când ni se cere..

De ce nu reușim să avem o personă pe care ne-o dorim cu ardoare lângă noi?

 S-a întâmplat poate să ne dorim să fim cu o persoană anume, să zicem X. Când spunem foarte tare și des numele acestei persoane cum ar fi: „vreau să fiu iubita lui X, sau să lucrez cu Y”, agresăm energetic persoanele. Astfel, lucurile se întorc într-un mod negativ la noi.

Putem spune vreau un bărbat potrivit, vreau o soție potrivită, vreau o relație armonioasă potrivită mie, dar nu cu un nume. Pentru că atunci când vine vorba de ființe umane au liberul arbitru, să își aleagă să fie sau nu cu cineva anume. În acest caz nu avem voie să încălcăm liberul arbitru.

Mulți se întreabă „băi, eu m-am gândit, mi-am dorit și nu s-a întâmplat”. Da, pentru că ai încălcat liberul arbitru al acelei persoane.

Sau, „Eu am ajutat o persoană foarte mult iar apoi mi-a dat în cap!”. Da, pentru că nu ți-a cerut să o ajuți. Ai vrut tu să o ajuți, ai avut poate o condiționare la nivel subconștient și atunci ți s-a întors într-un mod negativ.

Ajutorul dat forțat se întoarce cu energie negativă la noi. Este o lege a Universului.

 

Sper ca rândurile de mai sus să vă facă să vedeți lucrurile puțin altfel, să vă facă mai optimiști și mai fericiți. ❤ Pe Cerasela o găsiți pe site-ul ei sau pe pagina de Facebook, iar eu vă aștept ca întotdeauna întrebările pe contul meu de Instagram, unde reușesc să răspund cel mai repede

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

0 comentarii pe “Regulile Universului pe care ar fi bine să le cunoști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.