Zodia care suferă GROAZNIC! De ce ajunge să plângă cu lacrimi amare

Zodia care suferă GROAZNIC! Horoscop 30 iunie 2020. Citește articolul de mai jos și vezi ce îți rezervă astrele pentru 20 iunie 2020.

Berbec

O amintire veche îți dă târcoale. Simți nevoia să te jelești, dar nu ceda! Acela este trecutul, iar tu trebuie să mergi mai departe.

Taur

O sumă importantă de bani își face apariția în viața ta în această săptămână. Este un bonus la care nu te-ai așteptat, dar care îți prinde foarte bine.

Gemeni

O petrecere a unui prieten se va termina urât. Aveți grijă să nu fiți implicat în scandal. În plan persoanl, aveți grijă la partenerul de cuplu. Se poate îndrăgosti de … altcineva.

Rac

Sunteți zodia vizată! Oricum ați încerca să evitați, veți plânge până la finalul zilei. Persoanele din jurul vostru nu mai acceptă critici, reproșuri sau cuvinte dure din partea voastră. Toată săptămâna va fi tensionată, însă marți va fi cea mai grea zi dintre toate.

Leu

Treburile casnice nu vă dau pace. Nu uitați că nu sunteți robot și aveți nevoie de odihnă. Ar fi bine să luați o pauză.

FOLLOW ME

Fecioară

Acești nativi pot cunoaște o persoană care se va dovedi foarte importantă în viața lor. Fie vor porni un parteneriat profitabil fie o relație amoroasă.

Balanță

Așteptați cu nerâbdare un răspuns, iar acesta va veni chiar în această zi. A meritat așteptarea căci răspunsul este favorabil pentru dvs.

Scorpion

Partenerul de viață se ține de poante. O dată cu căldura au înflorit și glumele partenerului de viață. Deși vă enervează această nouă atitudine, trebuie să vă liniștiți pentru a vă amuza si voi.

Săgetător

Costuri suplimentare se întrevăd. O cheltuială neprevăzută vă dă planurile peste cap. Aveți noroc că un prieten bun vă împrumută și rezolvați problema.

Capricorn

Pofta inimii nu vă mai dă pace. Ați încercat să vă abțineți, dar nu mai reușiți pentru mult timp. Riscați să picați în păcat.

Vărsător

Se întrevăd oportunități increbile pe plan profesional. Veți încheia un contract important la finalul lunii iulie. Până atunci nu vă faceți probleme.

Pești

Crativitatea și pasiunea se unesc de minune. Reușiți să vă impresionați șeful și vă poate oferi un bonus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.