ZODIILE care vor rămâne ÎNSĂRCINATE în anul 2019

Zodiile care vor rămâne însărcinate în anul 2019

Anul 2019 se anunță unul foarte frumos pentru multe femei care vor rămâne însărcinate pentru prima oară!

FECIOARĂ

În anul 2019, Fecioarele vor deveni mame! Deși ești o persoană care își expune foarte des nemulțumirile și cirtică prea mult, partenerul tău te face mai fericită ca niciodată și veți uita de probleme! Un nou membru va veni în familia voastră și va aduce multă bucurie în casă.

BALANȚĂ

În 2019 comunicarea dintre tine și partenerul tău se va îmbunătăți foarte mult, mai ales datorită schimbării care apare în viața voastră! Relația voastră va căpăta un nou sens după ce vei rămâne însărcinată.

FOLLOW ME

SCORPION

Anul acesta ești hotărâtă să faci orice pentru iubire. Totuși, nu va fi nevoie de niciun compromis, pentru că dacă îți este menit să rămâi cu persoana cu care ești într-o relație, nu va fi nevoie de sacrifcii prea mari pentru a face lucrurile să funcționeze.  Vrei să ai parte de dragoste în egală măsură cu cea pe care o oferi, pentru că tu atunci când iubeşti eşti dispus să dai totul! Dragostea îți va inunda sufletul, pentru că vei avea parte de o mare bucurie: un bebeluș.Vei avea parte așadar de o bucurie, căci a lăsat dragostea să îți inunde sufletul: un bebeluș.

 

Chiar dacă nu te gândeşti să rămâi însărcinată prea curând, nu ar fi o idee rea să înveţi să depistezi semnele unei posibile probleme cu infertilitatea, care nu sunt atât de rare pe cât ai crede. Pentru femei, cel mai mare semn al infertilității este faptul că nu pot rămâne însărcinate nici chiar după un an întreg de încercări. Dacă ai dubii în ceea ce privește fertilitatea ta, cel mai bine ar fi să consulți un medic.

0 comentarii pe “ZODIILE care vor rămâne ÎNSĂRCINATE în anul 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.