10 fotografii emoționante cu MĂMICI din toate colțurile lumii

Atlasul frumuseții” este un proiect pe scară largă al Mihaela Noroc, fotograf ce a dus talentul și frumusețea dincolo de limite.  Din 2013, călătorește în lume și face portrete incredibile femeilor, demonstrând astfel că frumusețea autentică nu are limite.

Atlasul frumuseții este o călătorie emoționantă în imagini și povești de viață din toate colțurile lumii și a devenit de-a lungul timpului un adevărat fenomen. Acest proiect este urmărit de aproape un milion și jumătate de oameni de pe rețelele sociale și e prezent în media internațională.

Mihaela Noroc a călătorit în peste 50 de țări și a făcut fotografii femeilor din toate mediile sociale. Acest proiect a devenit faimos în întreaga lume și s-a transformat într-o carte publicată în mai multe limbi, care a avut un succes fantastic.

Această minunată colecție de portrete și povești este o pledoarie pentru demnitate, diversitate, autenticitate și mai ales pentru puterea de a accepta și descoperi frumusețea din noi și din ceilalți.

 

Am călătorit în Europa de Est şi de Nord, apoi în Rusia, după care am traversat toată Asia până în Japonia. Din Bucureşti până la Tokio nu am luat niciun avion. Am mers doar cu autobuze, trenuri sau vapoare, observând cum se modifică treptat fizionomiile femeilor pe care le fotografiez. După Asia a urmat Australia şi Noua Zeelandă, apoi America de Sud. Am plecat de acasă cu gândul de a înconjura planeta. De a porni spre est şi de a mă întoarce dinspre vest, vizitând locuri şi cunoscând culturi cât mai diverse, în care să pot documenta frumuseţea feminină. N-am plecat la drum cu un plan strict, ci doar cu o schiţă de traseu. Pe parcurs am adăugat noi destinaţii şi am exclus altele, în funcţie de experienţele prin care am trecut şi de buget. Nu există o reţetă anume. În general caut chipuri sincere, naturale, care să fie relevante pentru zona respectivă. S-a întâmplat să am norocul ca fete splendide să-mi iasă în cale. Dar astea au fost cazuri rare- Mihaela Noroc

În general petrec zile întregi căutând fizionomia pe care mi-o doresc. Uneori merg în locuri aglomerate, în pieţe, în baruri, în universităţi. Dacă nu găsesc ceea ce caut, las cărţi de vizită şi îi rog pe oameni să-mi recomande o cunoştinţă. Alteori cercetez precum un detectiv reţele de socializare, luând la rând profilurile. Apelez uneori şi la agenţii de modeling, dar în acel caz caut modele începătoare pentru că sunt mai apropiate de ideea mea de a fotografia figuri autentice”

FOLLOW ME

Îmi propun să fac şi alte expediţii în căutarea feminităţii pentru a completa atlasul frumuseţii pe care mi-am propus să-l concep. Când mă voi întoarce acasă, voi căuta şi alte chipuri interesante din aşezări româneşti cât mai diverse, pe care să le includ în atlasul frumuseţii pe care vreau să-l creez. Peste câţiva ani chiar îmi propun să fac o călătorie BAW prin ţară, căutând frumuseţea feminină autentică în locuri şi în medii sociale cât mai diverse. Deocamdată însă nu mă gândesc la albume sau expoziţii, pentru că prefer să-mi dedic timpul lucrând efectiv la proiect. Când voi simţi că am strâns suficient material de calitate care merită împărtăşit şi altfel decât online, voi face acest pas – Mihaela Noroc pentru Gândul

Iată o colecție cu cele mai impresionante fotografii ce surprind mămici din lumea întreagă alături de copiii lor.

1. Italia

1-18-600x600-3229901

2. Nepal

2-18-600x400-4583841

3. USA

3-18-600x400-3871989

4. Australia

5. Coreea de Sud

5-18-600x400-4688873

6. Siria

6-16-600x400-2285568

7. India

8. Marea Britanie

8-15-600x400-8124402

9.  Moldova

10. Etiopia

 

 

 

Dacă sunteți viitoare mămici sau proaspete mămici și vă confruntați cu problemele pe care le aveam și eu înainte să-mi stabilesc un program și reguli pe care să le urmez, vă aștept să aflați de ce bebelușul tău nu are un somn liniștit și cum să devii o mama odihnită cu un copil fericit!

Ce veți învăța de la acest curs:

Vei învăța cum să hrănești corect bebelușul

Vei ști cum să îl faci să ia în greutate

Vei seta obiceiuri sănătoase pentru copil

Vei ști care este ciclul sănătos de evoluție al bebelușului și cum să îl susții

Vei învăța să crești copii sănătoși și independenți

Vei învăța cum să alimentezi emoțional relația mamă-copil

Vei recunoaște cele mai frecvente greșeli pe care le faci în relația cu copilul tău

Vei primi o listă de produse pe care să le cumperi

Vei învăța când și cum să introduci alimente în diversificare pentru a seta obiceiuri alimentare sănătoase pentru toată viața

Fiecare mămică va primi kit-ul bebelușului fericit, dar și alte surprize și cadouri din partea sponsorilor evenimentului.

0 comentarii pe “10 fotografii emoționante cu MĂMICI din toate colțurile lumii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.