10 lucruri de care trebuie să ții cont ca să mergi bine pe TOCURI

Pantofii cu toc nu vor fi niciodată la fel de confortabili precum o pereche de teniși, dar nu trebuie să strângi din dinți la fiecare pas. Fiindcă nu o să-ți arunci pantofii preferați, citește aceste sfaturi despre cum să te simți confortabil pe tocuri:

1. Mergi relaxată

Multe femei stau foarte rigide, de frică să nu se împiedice. Încearcă să te relaxezi un pic – spatele nu o să te mai doară și vei arăta mult mai natural.

2. Poartă-ți pantofii cu toc înainte de ocazia specială

Pantofii noi sunt necruțători și te vor bate, așa că poartă-i pentru perioade scurte înainte să încerci să stai cu ei toată noaptea.

3. Protejează-ți picioarele cu deodorant

FOLLOW ME

Dacă ai o pereche de pantofi care te bate într-un anumit loc, încearcă să aplici puțin deodorant transparent acolo. Funcționează de minune în cazul bretelelor.

4. Cumpără-ți pantofii cu toc seara

Picioarele se umflă în timpul zilei, deci chiar dacă pantofii cu toc ți se potrivesc perfect de dimineață, tot s-ar putea să te strângă când îi porți o noapte întreagă.

5. Înnăsprește partea de jos a noilor pantofi cu toc

Unul din modurile în care te poți răni când porți pantofi cu toc e dacă aluneci cu ei. Încearcă să freci talpa cu glaspapir pentru mai multă aderență. Poate părea un sacrilegiu, dar merită.

6. Unește-ți degetele cu bandă adezivă

Dacă îți lipești cel de-al treilea și cel de-al patrulea degete, acestea vor avea mai mult sprijin și nu va mai fi atâta presiune pe nervii care cauzează durerea.

7. Folosește inserții de gel

Despre multe produse se spune că atenuează durerea provocată de tocuri, dar cele care chiar funcționează sunt branțurile. Cu ajutorul lor vei putea purta tocurile pentru mai mult timp înainte să apară durerea.

8. Asigură-te că pantofii ți se potrivesc

Dacă sunt prea strâmți, te vor bate, dacă sunt prea largi se vor mișca sau chiar vor cădea. Ai putea să te descurci cu niște teniși care nu sunt mărimea potrivită, dar la pantofii cu toc nu risca.

9. Fă pași mai mici

Să mergi elegant cu pantofi cu toc e o artă care cere puțin exercițu. privește drept înainte și fă pași mici.

10. Mai ia o pauză de la tocuri

Tocurile pun presiune pe spate și pe picioare, așa că nu încerca să le porți în fiecare zi. Mai poată și pantofi cu toc mai gros sau balerini.

0 comentarii pe “10 lucruri de care trebuie să ții cont ca să mergi bine pe TOCURI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.