#TIPS&TRICKS

10 OBICEIURI ale femeilor care îi ENERVEAZĂ pe BĂRBAȚI

Scris de Laura P la 27 februarie 2019

Deși bărbații sunt atrași de fizicul femeilor, comportamentul acestora joacă un rol decisiv în viitor. Iată câteva obiceiuri de-ale femeilor care îi pot enerva până și pe cei mai calmi bărbați:

1. Pui întrebări prostești

Publicitate

Întrebările legate de înfățișarea femeilor îi irită pe bărbați, pentru că de obicei îi pun pe bărbați în situații dificile și e greu să găsească un răspuns corect.


2. Îi cureți lucrurile

Ceea ce femeilor li se pare un haos, pentru bărbați poate să fie o grămadă de lucruri perfect ordonate, în care fiecare obiect este la locul său. Curățenia printre lucrurile sale poate să aducă multe certuri, pentru că nu va mai ști unde să găsească nimic la nevoie.

Publicitate

3. Distracția continuă

În ciuda faptului că bbărbaților le plac femeille care știu să se distreze, alcoolul în exces, prietenii zgomotoși și petrecerile din fiecare noapte s-ar putea să nu fie pe placul cuiva care are nevoie de o relație serioasă.

4. Bârfa

Publicitate

Dorința constantă de a discuta despre înfățișarea cuiva sau de a bârfi despre ce au mai făcut cunoștințele voastre îl poate face să se simtă iritat.

5. Te îmbraci în haine care nu sunt confortabile

Dorința de a arăta uimitor chiar și pentru o plimbare în parc, care te face să îți iei pantofi cu toc și o rochie strâmtă s-ar putea să nu fie apreciată, deoarece îți vei crea niște probleme în plus, iar bărbatului tău îi va reveni rolul de asistentă.

6. Când ocupi tot spațiul cu lucrurile tale

S-ar putea să îți enervezi partenerul dacă umpli tot spațiul din baie cu sticluțe stranii, pe care nici măcar nu le folosești, în timp ce el își ține lucrurile de care chiar are nevoie pe un raft mic.

 

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--