10 SECRETE ale oamenilor IREZISTIBILI

Există anumiţi oameni care, deși nu au prea mulți bani și nu arată neapărat foarte bine, par să radieze mereu energie și încredere. Asta lucru ține tocmai de încrederea cuiva în sine însuși. Oamenii aceia nu trebuie să dovedească nimic nimănui și trăiesc după niște reguli de comportament pe care toată lumea le poate urma:

1. Îi tratează pe toți cu respect

Ei înțeleg că este important să te porți la fel de respectuos cu toți, de la cel mai însemnat client până la chelnerul care îți aduce băutura, pentru că nu se cred mai buni decât nimeni altcineva.

2. Urmează Regula de Platină

Regula de Aur – tratează-i pe toți așa cum vrei tu să fii tratat – implică o mare greșeală – presupune că toți oamenii vor să fie tratați la fel și nu ține cont de faptul că avem motivații diferite. Regula de Platinătratează-i pe toți așa cum vor să fie tratați – corectează greșeala. Oamenii irezistibili îi citesc pe alții și își ajustează comportamentul astfel ca ceilalți să se simtă confortabil.

3. Evită flecăreala

FOLLOW ME

Când vorbești despre lucruri mărunte creierul intră pe pilot automat. Oamenii irezistibili creează conexiuni profunde cu ocazia oricărei conversații.

4. Se concentrează cel mai mult pe oameni

E important să fii atent la cei de lângă tine, la ce spun ei, nu la ce vei răspunde tu sau cum te vor afecta vorbele lor.

5. Nu încearcă prea tare

Oamenii irezistibili nu domină conversația lăudându-se. E puțin probabil ca oamenii să te placă dacă faci asta.

6. Găsesc motive pentru a iubi viața

Oamenii irezistibili sunt optimiști și pătimași. Nu se plictisesc niciodată pentru că văd viața ca pe o aventură.
Nu e vorba că ei nu au probleme , dar le privesc ca pe niște obstacole temporare, nu ca pe un destin implacabil. Când se întâmplă ceva rău, continuă să spere că mâine sau săptămâna sau luna viitoare lucrurile vor fi mai bune.

7. Sunt autentici

Oamenii irezistibili sunt așa cum sunt, pentru că știu că nimănui nu îi place o persoană falsă, care nu e de încredere.

8. Sunt integri

Oamenii irezistibili evită să îi vorbească de rău pe alții și fac ceea ce e corect, chiar dacă doare.

9. Zâmbesc

Oamenii oglindesc în mod natural (și inconștient) limbajul corporal al persoanei cu care vorbesc. Dacă vrei să fii irezistibil, zâmbește și ceilalți vor face la fel.

10. Fac un efort (dar nu prea mult) să arate cât pot de bine

Există o diferență între a fi prezentabil și a fi vanitos. Oamenii irezistibili înțeleg că a face un efort să arăți cât mai bine e comparabil cu a-ți curăța casa înainte să vină musafirii – e un semn de respect față de alții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.