10 trucuri de înfrumusețare pentru femei MIȘTO

În general, oamenii tânjesc după sentimentul de încredere în propriul aspect fizic. Cu toate acestea, nu este deloc ușor să ai un look de milioane, mai ales dacă nu ai suficient timp pentru a sta în fața oglinzii.

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să arăți mult mai bine, în doar câteva minute:

1. Apa de orez poate închide porii

Studiile au arătat că orezul are foarte multe beneficii asupra pielii. Printre altele, poate strânge porii, acționând ca un astringent pe piele. Poți utiliza apă de orez cosmetică, dar de fapt este foarte ușor de făcut acasă. Ia o ceașcă de orez și adaugă 2 cești de apă. După 15 minute, strecoară orezul. Folosește un disc demachiant, iar după procedură, așteaptă ca tenul să se usuce.

2. Pliculețele de ceai pot calma cearcănele

Este dovedit faptul că ceaiul verde și negru te pot ajuta să scapi de pungile de sub ochi, conținând puternici antioxidanți.  Lasă pliculețele de ceai câteva minute în frigider. Stoarce lichidul în exces și aplcă pliculețele sub ochi, timp de 5 minute.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Laptele îți poate face pielea mai moale

S-a dovedit că acidul lactic are multe beneficii cosmetice. Poate face minuni cu pielea ta, lăsând-o fină și curată.

4. Coaja de la banana îți exfoliază și hidratează tenul

Bananele, în special coaja lor, sunt o importantă sursă de magneziu și vitamin C.  Pentru a avea parte de efectul exfoliant, masează-ți ușor pielea cu interiorul coajei de banana. Clatește-ți mai apoi fața cu apă caldă.

5. Folosește aparatul de întors genele

Acest lucru va face ca ochii tăi să aibă pară mai mari, în doar câteva secunde. Pentru un efect mai puternic, pune aparatul de întors genele în apă caldă.

6. Rimelul te scapă de rădăcinile albe

Părul alb poate apărea de la vărste fragede, din cauza stresului, a fumatului și a altor factori. Dacă și tu treci prin asta, ar trebui să consulți un speciliast pentru a ajunge la motiv.  Însă, dacă ai nevoie să scapi de firele albe cât mai repede, folosește trucul cu rimelul. Trebuie doar să-ți dai cu rimel pe rădăcini, iar albul va dispărea.

7. Măști de peeling

Aceste măști pot oferi tenului tău un aspect mult mai luminos și fresh. În plus, te pot scăpa de punctele negre. Ai nevoie de

½ linguriță de cărbune active
1 lingură de apă distilată
½ linguriță de gelatină (fără aroma)

8. Căpșunile îți pot face dinții mai albi

Acestea reprezintă o soluție natural pentru albirea dinților.  Trebuie doar să freci fiecare dinte cu o bucată de căpșună timp de câteva secunde, după care să te clătești. Poți face chiar și o pasta de dinți. Ai nevoie de o căpșună și o jumătate de linguriță de bicarbonat. Las-o să acționeze 5 minute, după care poți să te clătești.

0 comentarii pe “10 trucuri de înfrumusețare pentru femei MIȘTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.