11 PROBLEME pe care le înțeleg toate femeile SINGURE

A trecut o vreme de când ai fost într-una dintre acele relații pe care probabil multe dintre prietenele tale le au. Și deși de cele mai multe ori te simți bine așa și nu ai schimba asta pentru nimic în lume, sunt momente când ai probleme din cauza asta.

1. Când ești invitată la o nuntă

În momentul în care invitația ajunge la tine, îți dai seama că mai ai două luni să te gândești dacă vei aduce pe tine cu tine, așa cum face toată lumea. Te gândești dacă să aduci pe cineva cu care mai vorbești din când în când sau dacă să aștepți până în ultimul moment pentru cazul în care o să cunoști pe cineva special, dar te îngrijorezi că va fi prea târziu să anunți un alt invitat atunci. O decizie grea.

2. Te temi că decorațiunile interioare și tablourile care stau să cadă te vor răni

Mai mult de câteva decorațiuni și design interior, treburile casnice nu prea te pasionează. Mai ales când vine vorba de bătut cuie. Ai avea nevoie de un bărbat care să te ajute cu asta.

3. Nu ai un partener stabil

FOLLOW ME

Relațiile intime sunt  foarte importante pentru bunăstarea unei femei. Iar dacă nu ai un partener care să fie acolo pentru tine în mod constant, chiar și startea ta de spirit poate fi afectată.

4. Mereu rămâi cu mâncare în plus

De cele mai multe ori când gătești ești tentată să faci mai mult decât o porție, așa că deseori rămâi cu mâncare care va sta în frigider pentru câteva zile bune.

5. Te plictiești foarte tare într-un weekend ploios

Niciun prieten nu vrea să iasă în oraș, și nici tu nu poți să te bucuri de o plimbare din cauza ploii. Tot ce îți rămâne de făcut este să vezi aceleași programe TV la care e uiți de obicei, dar deseori atâta liniște te poate face să te plictisești, mai ales fiind vorba de un weekend.

6. Îți asculți prietenele lăudându-și iubiții

Este normal să te bucuri pentru cei dragi ție. Dar uneori aceștia pot exagera cu laudele aduse la adresa partenerului și poate deveni enervant să asculți despre cadourile pe care i le dă, gesturile pe care le face, sau cuvintele pe care i le spune. Unele lucruri trebuie să fie cât mai intime.

7. Te îngrijorezi deseori că vei deveni irascibilă

Nu vrei să fii persoana aceea singură care are mereu de adus o critică la adresa bărbaților sau a cuplurilor.

8. Prea multe „prima întâlnire”

Știi că dacă vrei să nu mai fi singură trebuie să cunoști pe cineva și să ieși din casă. Însă uneori le dai prea multe șanse unor diferiți băieți și ajungi să ai cu ei doar o primă întâlnire care te dezamăgește. După ce ai cunoscut atâția oameni și niciunul pe placul tău, sau tu pe placul lor, îți pierzi speranța. Deși tu nu ești deranjată de faptul că ești singură, faptul că începi să crezi că nu vei găsi pe cineva potrivit niciodată, te întristează.

9. Consumi datele mobile în fiecare lună

Știi că cel mai bun loc pentru a socializa sunt rețelele sociale, și acolo crezi că îți vei găsi pe cineva. Aplicațiile de întâlniri sunt foarte populare.

10. Îți imaginezi un viitor fericit cu oameni necunoscuți

Ți s-a întâmplat probabil să vezi pe cineva foarte atrăgător la un eveniment sau pe stradă. Și atunci mintea ta începe să lucreze și nu te poți abține să nu îți imaginezi că aveți o relație fericită.

11. Te întrebi dacă îți vei găsi sufletul pereche

În timp ce tu întâlnești bărbați nepotriviți, prietenii tăi își fac planuri cu partenerii lor. Iar cu cât mai multe dezamăgiri ai, cu atât apar mai multe griji în mintea ta legate de gândul că o să rămâi singură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.