12 modalități de a folosi pasta de dinți la care nu te-ai fi gândit

Tot timpul sunt uimită atunci când descopăr ce întrebuințări neobișnuite au lucrurile. Pasta de dinți, de exemplu, e departe de a fi pur și simplu un simplu  un ajutor pentru menținerea dinților frumoși și curați.

Pasta de dinți este de asemenea un produs de neînlocuit, care poate fi utilizat la diferite sarcini în jurul casei. Unele dintre aceste idei, ar putea părea puțin ciudate, dar merită încercate!

12 modalități inedite de a folosi pasta de dinți:

1. Cu pasta de dinți poți curăța bijuteriile de argint

2. Cu ajutorul pastei de dinți, poți curăța farurile de la mașină.

3. Clapele de pian pot deveni murdare foarte rapid datorită contactului permanent cu degetele. Pune o cantitate mică de pastă de dinți pe o cârpă umedă și curăță-le cu atenție – vei fi surprins de cât de eficient funcționează!

FOLLOW ME

4. Talpa albă a converșilor poate fi curățată cu ușurință cu pasta de dinți

5. Dacă pui pastă de dinți pe interiorul ochelarilor și apoi îi clătești, aceștia nu se vor mai aburi.

6. Poți scăpa de petele de pe suprafețele de lemn în doar câteva minute prin ștergerea lor cu un pic de pastă de dinți.

7. Pasta de dinți poate fi folosită pentru a scăpa de diferite tipuri de pete pe haine, de la ruj pe un tricou la sos de spaghete pe o față de masă. Doar acoperă pata cu o cantitate mică de pastă de dinți, freacă ușor și pune în mașina de spălat. Nu folosi pasta de dinți pe hainele colorate.

8. Poți curăța robinetele cu ușurință dacă le freci cu o cârpă pe care ai pus pastă de dinți.

9. Cu ajutorul pastei de dinți poți curăța fierul de călcat.

10. Ecranul telefonului se poate zgâria foarte rapid, dacă nu-l acoperi cu folie protectoare. Pune pastă de dinți  pe o cârpă, apoi freacă cu atenție. Îndepărtați cu atenție pasta de dinți și șterge cu o cârpă uscată.

11. Pasta de dinți poate curăța chiar și unghiile. Acoperă-le într-o cantitate mică,  lasă-le  câteva minute și spală-le apoi cu apă.

12. Anumite mirosuri, cum ar fi cel de usturoi, ceapă și pește, pot fi foarte dificil de îndepărtat din mâinile tale. Dar, dacă te speli cu o cantitate mică de pastă de dinți, mirosul va dispărea în cel mai scurt timp.

0 comentarii pe “12 modalități de a folosi pasta de dinți la care nu te-ai fi gândit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.