12 modalități de a folosi pasta de dinți la care nu te-ai fi gândit


Tot timpul sunt uimită atunci când descopăr ce întrebuințări neobișnuite au lucrurile. Pasta de dinți, de exemplu, e departe de a fi pur și simplu un simplu  un ajutor pentru menținerea dinților frumoși și curați.

Pasta de dinți este de asemenea un produs de neînlocuit, care poate fi utilizat la diferite sarcini în jurul casei. Unele dintre aceste idei, ar putea părea puțin ciudate, dar merită încercate!

12 modalități inedite de a folosi pasta de dinți:

1. Cu pasta de dinți poți curăța bijuteriile de argint


2. Cu ajutorul pastei de dinți, poți curăța farurile de la mașină.

3. Clapele de pian pot deveni murdare foarte rapid datorită contactului permanent cu degetele. Pune o cantitate mică de pastă de dinți pe o cârpă umedă și curăță-le cu atenție – vei fi surprins de cât de eficient funcționează!

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

4. Talpa albă a converșilor poate fi curățată cu ușurință cu pasta de dinți

5. Dacă pui pastă de dinți pe interiorul ochelarilor și apoi îi clătești, aceștia nu se vor mai aburi.

6. Poți scăpa de petele de pe suprafețele de lemn în doar câteva minute prin ștergerea lor cu un pic de pastă de dinți.

7. Pasta de dinți poate fi folosită pentru a scăpa de diferite tipuri de pete pe haine, de la ruj pe un tricou la sos de spaghete pe o față de masă. Doar acoperă pata cu o cantitate mică de pastă de dinți, freacă ușor și pune în mașina de spălat. Nu folosi pasta de dinți pe hainele colorate.

8. Poți curăța robinetele cu ușurință dacă le freci cu o cârpă pe care ai pus pastă de dinți.

9. Cu ajutorul pastei de dinți poți curăța fierul de călcat.

10. Ecranul telefonului se poate zgâria foarte rapid, dacă nu-l acoperi cu folie protectoare. Pune pastă de dinți  pe o cârpă, apoi freacă cu atenție. Îndepărtați cu atenție pasta de dinți și șterge cu o cârpă uscată.

11. Pasta de dinți poate curăța chiar și unghiile. Acoperă-le într-o cantitate mică,  lasă-le  câteva minute și spală-le apoi cu apă.

12. Anumite mirosuri, cum ar fi cel de usturoi, ceapă și pește, pot fi foarte dificil de îndepărtat din mâinile tale. Dar, dacă te speli cu o cantitate mică de pastă de dinți, mirosul va dispărea în cel mai scurt timp.


0 comentarii pe “12 modalități de a folosi pasta de dinți la care nu te-ai fi gândit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.