12 obiceiuri enervante ale femeilor care-i scot din minți pe bărbați

Femeile se plâng de o mulțime de lucruri pe care le fac partenerii lor – de la faptul că nu își fac curat în cameră până la faptul că uită când au ieșit prima dată la o întâlnire. Desigur, bărbații pot fi destul de enervanți, dar același lucru se poate spune și despre femei. Iată câteva obiceiuri feminine care îi deranjează pe bărbați:

1. Obiceiul de a le cere constant părerea de fiecare dată când poartă o rochie nouă sau când ies la o întâlnire. Bieții bărbați sunt prinși într-o capcană deoarece femeile nu îi vor crede orice ar spune.

2. Obiceiul de a le vorbi prea mult despre prietenele lor, despre secretele lor, despre cât de grozavi sunt partenerii lor. Bărbații nu au nimic de-a face cu prietenele partenerelor lor.

3. Bărbații urăsc femeile care refuză să își spună părerea atunci când ei le roagă asta, iar apoi nu ezită să-i critice dacă nu le place ce au ales ei.

4. E foarte enervant atunci când femeile păstrează tăcerea și neagă că ar fi ceva în neregulă atunci când sunt enervate. Femeile se așteaptă uneori ca bărbații să le poată citi mințile și să înțeleagă motivul din spatele supărării lor.

5. Nimănui nu-i place să fie comparat cu fostul partener, dar femeile mai fac asta, mai ales atunci când sunt încântate sau supărate din pricina unei situații similare pe care poate că au întâlnit-o în relația anterioară.

FOLLOW ME

6. Faptul că femeile sunt suspicioase în legătură cu acțiunile partenerului, chiar dacă e vorba de ceva simplu, precum o noapte afară cu prietenii sau o discuție cu o colegă de serviciu.

7. Obiceiul femeilor de a vorbi cu prietenele lor despre viața intimă. Cum să se simtă confortabil un bărbat când știe că alte femei știu ce se întâmplă în dormitorul lor?

8. Bărbații urăsc atunci când femeile le spun să strângă bani și să-i investească în ceva pentru viitorul lor, dar apoi le reproșează faptul că muncesc din greu și nu mai au timp de altceva.

9. Faptul că femeile nu ezită niciodată să emită judecăți de opinie despre prietenii lor, spunându-le că petrec prea mulți bani alături de aceștia.

10. Faptul că femeile consideră că totul este un motiv de aniversare – prima dată când v-ați ținut de mână, prima întâlnire sau primul sărut și faptul că se supără atunci când se întâmplă ca ei să uite de aceste zile,

11. Faptul că încearcă să-I îmbrățișeze și să-i sărute atunci când lucrează la un ceva important.

12. Faptul că, indiferent de cum a început o discuție sau o ceartă, femeile nu se sfiesc să se refere la trecut și să le aducă aminte de toate greșelile, pentru a-i face să se simtă vinovați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.