12 semne că nu trebuie să o lași să plece NICIODATĂ

Se întâmplă să întâlnești în viața ta multe femei deosebite, dar numai una dintre ele poate deveni acea EA – femeia visurilor tale. Aceste întâlniri sunt întotdeauna neașteptate, însă odată ce apare,  îți schimbă viața pentru totdeauna.

Suntem creați de natură în așa fel, încât două lucruri total diferite compun un întreg. Avem nevoie de o jumătate.
Dacă ești norocos și ai găsit această femeie care ți-a schimbat complet perspectiva, ai grijă de ea cât mai bine poți – niciodată, dar niciodată nu o lăsa să plece.

 Dacă EA are în personalitatea ei aceste 12 trăsături – nu o lăsa să plece niciodată!

1. E o femeie deșteaptă
Fiecare bărbat are nevoie de o femeie mai deșteaptă care îl va ajuta să răzbată în viață. Se spune că în spatele unui bărbat puternic, stă o femeie și mai puternică.

2. E o femeie frumoasă
Frumusețea e  în ochii celui care privește: când o vezi atât de frumoasă (după placul tău), ține-o alături. Frumusețea e ceva ce are fiecare persoană în interior și trebuie să înveți să prețuiești frumusețea corect.

3. E o femeie bună și grijulie
Dacă ea nu este blândă nici nu trebuie să știi că a fost în viața ta. Pentru o femeie, blândețea este o calitatea foarte importantă.

FOLLOW ME

4. E o femeie energică
Viața este uneori grea, alteori plictisitoare și monotonă. Femeile nu sunt născute pentru a distra bărbații. Cel mai probabil – e invers. Însă cu o femeie care e energică, gata să descopere lumea în orice moment, te vei simți mai fericit.

5. Te iubește enorm
Asta e, probabil, cea mai importantă trăsătură. Când o femeie te iubește – o face cu tot sufletul.  Dacă ai găsit o femeie care într-adevăr te iubește – ai găsit cel mai mare cadou din univers.

6. Este capabilă să facă compromisuri
Amebele sexe sunt încăpățânate, însă relațiile se construiesc din compromisuri. Dacă în general vrei ca relația să reziste, trebuie să o construiești. Să găsești o femeie care poate să meargă la un compromis este doar jumătate din c. Și tu trebuie să procedezi la fel.

7. Ea crează atmosfera de acasă 
Să iubești puternic – înseamnă să-ți găsești locul în această lume. Înseamnă că tu ești anume acolo unde trebuie să fii și nu trebuie să mai cauți ceva. Dacă o privești și îți vezi sufletul, oglindindu-se în ochii ei, înseamnă că ești acasă.

8. Știe să-ți spună când nu ai dreptate
Fiecare bărbat are nevoie de o femeie care să-l scoată din toată această prostie. Bărbații au prostul obicei de a lua decizii greșite și de a acționa prostesc. Să găsește o femeie care să te ajută să-ți continui drumul și să-ți spună unde greșești, ar putea să-ți îmbunătățească viața.

9. Este o femeie puternică, dar sensibilă
Fiecare are gustul său la femei, însă toate aceste gusturi sunt combinate din putere și sensibilitate. O femeie puternică – este un partener de care are nevoie orice bărbat. O femeie sensibilă, femenină… e o femeie. Aceste două calități nu sunt contrapuse. Ele chiar foarte bine se combină: femeia își cunoaște prețul, însă cu toate acestea, este mândră că s-a născut femeie.

10. E o femeie pasională
Viața este plină de pasiune pe care trebuie să o trăiești. Însă să trăiești o viață pasională în singurătate este imposibil. Pasiunea se naște între două suflete, între două individualități. Pasiunea e minunată pentru că e molipsitoare. E cel mai dorit virus din lume.

11. E o femeie care poate să conducă
Înțeleg că unii bărbați special își caută o soție care ar sta acasă. Dacă ea își dorește să rămână acasă, să gătească, să facă curat, să aibă grijă de copii, convinge-te că ea este anume acel tip de femeie, care se va realiza la maxim în gospodărie. Ai nevoie de o femeie care, în caz de urgență, poate să preia frâiele.

12. Ea înseamnă totul pentru tine
Uneori iubim o persoană și nu putem explica de ce. Dacă o iubești și nu îți imaginezi viața fără ea – nu o lăsa să plece.  De cele mai multe ori, oamenii nu înțeleg cât de mult contează o persoană pentru ei, până când nu o pierd. Întotdeauna credem că există o a doua șansă și că, probabil, odată vă veți întâlni din nou. S-ar putea. Însă s-ar putea să fie și invers. Ai putea să o pierzi pentru totdeauna. S-ar putea să regreți asta mulți ani, că ai pierdut pe cineva foarte important în viața ta. Nu risca!

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.