15 cupluri și-au recreat pozele din tinerețe și au demonstrat că dragostea adevărată nu se stinge

Cu toții visăm să găsim dragostea adevărată, eternă. Aceasta înseamnă mai mult decât infatuare sau atracție fizică, e genul de legătură care durează o viață întreagă. Frumusețea trece, dar o inimă bună va fi frumoasă mereu.

Au trecut decenii între momentele în care au fost făcute aceste fotografii, dar dragostea e la fel – sau mai puternică în pozele noi. Uită-te la ele și poate îți vei recăpăta speranța că dragostea adevărată există.

1.

S-au cunoscut când aveau trei ani, la carusel. Ani mai târziu, au refăcut poza ca proaspăt căsătoriți.

2.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Acest cuplu a refăcut o fotografie de nuntă după 70 de ani de căsnicie. Sunt frumoși în stânga, dar în dreapta? Incredibili.

3.

4-cuplu-637x1024-4410198

Regina Elizabeta și Prințul Filip au fost mereu fotografiați de-a lungul anilor. Timpul a trecut, ei s-au schimbat, dar zâmbetele lor au rămas la fel.

4.

1-cuplu-1024x538-2022577

Acest cuplu sărbătorește 60 de ani de căsnicie cu un sărut care dovedește că pasiunea încă există.

5.

E soția un vampir? El așa pare să creadă, având în vedere că arată exact la fel și încape în aceeași rochie după 20 de ani.

6.

Când erau mici au fost fetița cu florile și cel care ține inelele, iar 20 de ani mai târziu au devenit mire și mireasă.

7.

7-cuplu-546x1024-3068032

Acest cuplu nu și-a pierdut simțul aventurii, nici la 40 de ani după nunta lor din 1975.

8.

Au jucat rolul mirelui și al miresei în carnavalul local în 1926. mai târziu s-au căsătorit și sunt încă fericiți împreună, după 70 de ani de căsătorie.

9.

Ei pare că au fost împreună mereu. S-au născut la doar 11 zile distanță, au început să se întâlnească la 20 de ani și curând s-au căsătorit.

10.

Katie și Joseph s-au întâlnit în școala generală. Câțiva ani mai târziu s-au căsătorit și au avut un fiu. Drăguț din partea lor că nu și-au schimbat stilul.

11.

După puțină muncă de convingere din partea copiilor, acești porumbei și-au recreat fotografiile de nuntă după 45 de ani și încă arată uimitor.

12.

Nu s-au schimbat prea multe aici: același cuplu, aceeași poziție, aceleași priviri drăgăstoase… și aceeași mașină incredibilă!

13.

Buenos Aires – 1970 și 2010. Nu s-au schimbat multe.

14.

Au trecut 44 de ani de la nuntă, dar ei încă se bucură de căsnicie. Anneli e fericită probabil că încă îi vine rochia de mireasă!

15.

Aceștia sunt clar foarte îndrăgostiți încă. Nu știm exact care e secretul, dar sigur o parte din el e simțul umorului fantastic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.