#TIPS&TRICKS

15 cupluri și-au recreat pozele din tinerețe și au demonstrat că dragostea adevărată nu se stinge

Scris de Ela la 08 februarie 2017

Cu toții visăm să găsim dragostea adevărată, eternă. Aceasta înseamnă mai mult decât infatuare sau atracție fizică, e genul de legătură care durează o viață întreagă. Frumusețea trece, dar o inimă bună va fi frumoasă mereu.

Au trecut decenii între momentele în care au fost făcute aceste fotografii, dar dragostea e la fel – sau mai puternică în pozele noi. Uită-te la ele și poate îți vei recăpăta speranța că dragostea adevărată există.

Publicitate

1.


S-au cunoscut când aveau trei ani, la carusel. Ani mai târziu, au refăcut poza ca proaspăt căsătoriți.

2.

Publicitate

Acest cuplu a refăcut o fotografie de nuntă după 70 de ani de căsnicie. Sunt frumoși în stânga, dar în dreapta? Incredibili.

3.

Regina Elizabeta și Prințul Filip au fost mereu fotografiați de-a lungul anilor. Timpul a trecut, ei s-au schimbat, dar zâmbetele lor au rămas la fel.

Publicitate

4.

Acest cuplu sărbătorește 60 de ani de căsnicie cu un sărut care dovedește că pasiunea încă există.

5.

E soția un vampir? El așa pare să creadă, având în vedere că arată exact la fel și încape în aceeași rochie după 20 de ani.

6.

Când erau mici au fost fetița cu florile și cel care ține inelele, iar 20 de ani mai târziu au devenit mire și mireasă.

7.

Acest cuplu nu și-a pierdut simțul aventurii, nici la 40 de ani după nunta lor din 1975.

8.

Au jucat rolul mirelui și al miresei în carnavalul local în 1926. mai târziu s-au căsătorit și sunt încă fericiți împreună, după 70 de ani de căsătorie.

9.

Ei pare că au fost împreună mereu. S-au născut la doar 11 zile distanță, au început să se întâlnească la 20 de ani și curând s-au căsătorit.

10.

Katie și Joseph s-au întâlnit în școala generală. Câțiva ani mai târziu s-au căsătorit și au avut un fiu. Drăguț din partea lor că nu și-au schimbat stilul.

11.

După puțină muncă de convingere din partea copiilor, acești porumbei și-au recreat fotografiile de nuntă după 45 de ani și încă arată uimitor.

12.

Nu s-au schimbat prea multe aici: același cuplu, aceeași poziție, aceleași priviri drăgăstoase… și aceeași mașină incredibilă!

13.

Buenos Aires – 1970 și 2010. Nu s-au schimbat multe.

14.

Au trecut 44 de ani de la nuntă, dar ei încă se bucură de căsnicie. Anneli e fericită probabil că încă îi vine rochia de mireasă!

15.

Aceștia sunt clar foarte îndrăgostiți încă. Nu știm exact care e secretul, dar sigur o parte din el e simțul umorului fantastic.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--