Ai stat vreodată să te gândești la modul în care s-au schimbat lucrurile în ultimii ani? La cât de mult ne-am schimbat gândirea, comportamentul și modul de a acționa? Am schimbat până și copilăria copiilor noștri, împinși fiind de niște factori ce nu țin neapărat de noi. Regreți vreodată evoluția tehnologiei? Crezi că ar fi fost mai bine altfel și că am fi fost mai fericiți? Că am fi avut mai mult timp să-i observăm pe cei din jurul nostru și să ne observăm mai atent pe noi?
Un grafician italian pe nume Marco Melgrati a petrecut mult timp observând lumea modernă: lumea tehnologiei, realitate virtuală și stereotipurile impuse de mass-media. Într-o zi, a decis să descrie toate absurditatea vieții de zi cu zi prin ilustrații.
Operele sale te vor ajuta să vezi viața dintr-o altă perspectivă. Poate că te vor inspira suficient de mult încât să vrei să faci ceva la care ai visat mult timp.
Iată 15 imagini care îți vor da de gândit:
Nu ai nevoie de un miracol pentru a-ți schimba locul de muncă

FOLLOW ME

Cum evităm să cădem în capcana părintelui perfecționist 🧐👉 🌟Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face atunci când ești părinte este să încerci să crești copilul perfect, crezând că doar așa va deveni un adult fericit și împlinit. 🌟 Nu este simplu să lași copilul să pășească în afara zonei tale de control și să îi dai voie să greșească, însă doar așa va învăța să își seteze propriile limite. Responsabilitatea noastră, ca părinți, este doar să îi ghidăm și să îi ajutăm să își accepte eșecurile învățând din ele și să tolereze, la rândul lor, imperfecțiunile altora. 💫 Dacă îți place postarea mea, dă-i save ca să poți reveni la ea atunci când ai nevoie și ajută-mă să ducem informația la cât mai multe mămici: share, comment, tag & like. 🙌 Cu grijă,
Ela 💛

Din 6 în 6 ani, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un nou membru al familiei. 💗 Am spus mereu că este o diferență ideală de vârstă între copii, din punctul meu de vedere, pentru că am reușit să ne bucurăm la fiecare în parte de toate etapele importante, având ajutorul și înțelegerea frățiorilor mai mari. Recunosc însă că am avut și momente în care mă relaxa gândul că în sfârșit a devenit puțin mai independent copilul, pe la 5-6 ani și că putem să ne reluăm din activitățile de cuplu sau ieșirile mai dese cu prietenii. Și-apoi, pac, încă un bebeluș! 🫣 Suntem acum cu Nicholas în etapa în care ne bucurăm că merge la grădiniță și e băiat mare. Simțim de fiecare dată că, odată cu independența lor, vine și independența noastră de care ne e uneori extrem de dor. Dar, de fiecare dată când îi pun seara la culcare sau când îi găsesc dimineața cățărați peste noi în pat, îmi dau seama că mai mult decât de „libertatea” mea, cel mai dor îmi e de momentele lor de bebelușeală… Fiecare perioadă are magia ei, dar nimic nu se compară cu senzația de a-ți ține bebelușul mic, mic, mic în brațe… Vouă de ce perioadă din viață vă e mai dor? #ZiuaDorului
Fii cine vrei sa fii

O nouă limbă

Ar fi putut fi o poveste de iubire

Soluționați probleme folosind logica sau intuiția?

Iubiți-vă dușmanii

Creionează-te singur!

Narcisism în rețelele sociale

Karma

Fii întodeauna pregătit să te lovească inspirația

Universul subacvatic

Ai grijă!

O linie fină între realitate și artă contemporană

Învață să lași lucrurile în urmă

Înfruntă-ți temerile

sursa: brightside.me