15 PROVOCĂRI ciudate care au făcut furori pe internet! Ai face nr 6?

Rețelele de socializare au devenit ca un drog, mai ales pentru tineri. Internetul este locul în care poți găsi absolut tot ce îți dorești. În ultima periaodă, în mediul online au apărut tot felul de trucuri ciudate, de provocări și de teste.

Iată 15 dintre cele mai ridicole tendințe de pe Internet:

1. Atinge-ți buricul

Ca multe alte tendințe, aceasta a apărut din China. Ideea „jocului” este că trebuie să-ți atingi buricul, ducând mâna prin spate și cuprinzându-ți astfel talia. Pentru a reuși, trebuie să fii cât mai slabă și cât mai flexibilă. Brațele lungi reprezintă un avantaj.


2. Fața ideală

Ideea acestui test este de a afla dacă ești cu adevărat frumoasă. Tot ce trebuie să faci este să pui un deget la vârful nasului, atingând și bărbia. Dacă buzele ating degetul, înseamnă că te încadrezi în standardele de frumusețe.  Multe fete au postat pe internet fotografii, arătând că ele nu pot face acest lucru și cu toate astea erau considerate frumoase.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?


3. Testul picioarelor

Acesta este un alt test nebunesc din China. Pentru a afla dacă ai picioare subțiri, pune-ți telefonul (majoritatea folosesc un iPhone6) pe genunchi. Dacă telefonul reușește să acopere suprafața lor, înseamnă că ai picioarele perfecte.


4. Bustul perfect

Esența acestui test este simplă: trebuie să-ți pui un stilou sau un obiect de dimensiuni similare sub bărbie, aproape de începerea pieptului. Dacă obiectul nu cade, fără ajutor, înseamnă că ești posesoarea unui bust elastic și voluminos.

5. Rugăciunea inversă

O altă provocare este să îți pui mâinile la spate ca și cum te-ai ruga. Este vorba tot despre un exercițiu de flexibilitate.

6. Test pentru claviculă

Ideea testului este de a pune cât mai multe monede pe claviculă. Cu cât poți ține mai multe, cu atât înseamnă că ai un corp armonios și delicat.

7. Podul format din bikini

Acest test se realizează în sezonul cald. Foarte multe fete au hotărât să slăbească, pentru ca pozele să iasă cât mai bine.


8. Părul la subraț

Deși majoritatea testelor de pe internet sunt pentru înfrumusețare și feminitate, iată unul care susține naturalețea. Fetele care nu au o problemă în a-și lăsa părul de pe corp să crească spun că este un gest e curaj și de respingere a standardelor impuse de societate.

9. Testul hârtiei

Plasează o coală A4 pe talie, în poziție verticală și vezi dacă hărtia îți poate acoperi suprafața corpului.


10. Coastele

De ceva vreme, pe internet este la modă să postezi fotografii în care să ți se vadă coastele.


11. Crack-ul peste buric

Și aici, sportul este cheia succesului. Se pare că această „linie” verticală spune că orele în sala de gimnastică nu au fost degeaba.


12. Exercițiu ciudat de Yoga

Acest exercițiu implică retragerea cât mai puternică a abdomenului. Se spune faptul că acest exercițiu ajută la pierderea kilogramelor în plus și la formarea unei talii ideale.


13. Corsetele

Moda corsetelor a revenit acum ceva vreme. Acestea, dacă sunt folosite excesiv, pot duce la arsuri stomacale și indigestie. În cel mai rău caz, se poate ajunge și la deplasarea organelor.


14. Spațiul dintre coapse

Pozele în care acest spațiu se observă, sunt foarte la modă pe rețelele de socializare. Totuși, ai nevoie de o siluetă cât mai subțire pentru asta.


15. „Pliurile” de pe șolduri

Fetele consideră că acest aspect al șoldurilor este extrem de atrăgător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.