15 PROVOCĂRI ciudate care au făcut furori pe internet! Ai face nr 6?


Rețelele de socializare au devenit ca un drog, mai ales pentru tineri. Internetul este locul în care poți găsi absolut tot ce îți dorești. În ultima periaodă, în mediul online au apărut tot felul de trucuri ciudate, de provocări și de teste.

Iată 15 dintre cele mai ridicole tendințe de pe Internet:

1. Atinge-ți buricul

Ca multe alte tendințe, aceasta a apărut din China. Ideea „jocului” este că trebuie să-ți atingi buricul, ducând mâna prin spate și cuprinzându-ți astfel talia. Pentru a reuși, trebuie să fii cât mai slabă și cât mai flexibilă. Brațele lungi reprezintă un avantaj.2. Fața ideală

Ideea acestui test este de a afla dacă ești cu adevărat frumoasă. Tot ce trebuie să faci este să pui un deget la vârful nasului, atingând și bărbia. Dacă buzele ating degetul, înseamnă că te încadrezi în standardele de frumusețe.  Multe fete au postat pe internet fotografii, arătând că ele nu pot face acest lucru și cu toate astea erau considerate frumoase.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!


3. Testul picioarelor

Acesta este un alt test nebunesc din China. Pentru a afla dacă ai picioare subțiri, pune-ți telefonul (majoritatea folosesc un iPhone6) pe genunchi. Dacă telefonul reușește să acopere suprafața lor, înseamnă că ai picioarele perfecte.


4. Bustul perfect

Esența acestui test este simplă: trebuie să-ți pui un stilou sau un obiect de dimensiuni similare sub bărbie, aproape de începerea pieptului. Dacă obiectul nu cade, fără ajutor, înseamnă că ești posesoarea unui bust elastic și voluminos.

5. Rugăciunea inversă

O altă provocare este să îți pui mâinile la spate ca și cum te-ai ruga. Este vorba tot despre un exercițiu de flexibilitate.

6. Test pentru claviculă

Ideea testului este de a pune cât mai multe monede pe claviculă. Cu cât poți ține mai multe, cu atât înseamnă că ai un corp armonios și delicat.

7. Podul format din bikini

Acest test se realizează în sezonul cald. Foarte multe fete au hotărât să slăbească, pentru ca pozele să iasă cât mai bine.


8. Părul la subraț

Deși majoritatea testelor de pe internet sunt pentru înfrumusețare și feminitate, iată unul care susține naturalețea. Fetele care nu au o problemă în a-și lăsa părul de pe corp să crească spun că este un gest e curaj și de respingere a standardelor impuse de societate.

9. Testul hârtiei

Plasează o coală A4 pe talie, în poziție verticală și vezi dacă hărtia îți poate acoperi suprafața corpului.


10. Coastele

De ceva vreme, pe internet este la modă să postezi fotografii în care să ți se vadă coastele.


11. Crack-ul peste buric

Și aici, sportul este cheia succesului. Se pare că această „linie” verticală spune că orele în sala de gimnastică nu au fost degeaba.


12. Exercițiu ciudat de Yoga

Acest exercițiu implică retragerea cât mai puternică a abdomenului. Se spune faptul că acest exercițiu ajută la pierderea kilogramelor în plus și la formarea unei talii ideale.


13. Corsetele

Moda corsetelor a revenit acum ceva vreme. Acestea, dacă sunt folosite excesiv, pot duce la arsuri stomacale și indigestie. În cel mai rău caz, se poate ajunge și la deplasarea organelor.


14. Spațiul dintre coapse

Pozele în care acest spațiu se observă, sunt foarte la modă pe rețelele de socializare. Totuși, ai nevoie de o siluetă cât mai subțire pentru asta.


15. „Pliurile” de pe șolduri

Fetele consideră că acest aspect al șoldurilor este extrem de atrăgător.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.