16 SECRETE pentru buze seducătoare

Alături de ochi, buzele sunt una dintre cele mai seducătoare trăsături ale unei femei. Din ce în ce mai multe femei își doresc buze pline și senzuale și apelează la tot felul de trucuri cosmetice sau chirugicale.

Iată 16 trucuri care îți vor face buzele să pară mai sănătoase și mai senzuale, cu un cost minim:

1. Balsamul de buze, aplicat înainte e ruj sau gloss, e o bună bază pentru cel din urmă, lăsând la o parte faptul că îți face buzele mai moi.

2. Dacă îți faci griji fiindcă rujul ar avea o culoare prea aprinsă, aplică mai întâi un strat subțire, apoi împrăștie-l cu mișcări atente pe toată suprafața buzelor.

3. Pentru buze mai pline, aplică două straturi de ruj: unul mai închis pe toată suprafața buzelor și unul mai deschis numai în mijloc, apoi amestecă-le.

4. Vrei o nuanță mată? Aplică un strat subțire de pudră transparentă peste vârful rujului și lasă-l un minut, apoi îndepărtează excesul.

FOLLOW ME

5. Nu ai ruj la îndemână și e o urgență? Amestecă puțină vaselină cu fardul de pleoape și aplică-l pe buze cu degetele.

6. Pentru a te asigura că nuanțele se potrivesc, cumpără creionul de buze cu rujul corespunzător.

7. Va fi mai ușor să desenezi o linie precisă cu creionul dacă tocești puțin vârful folosind un șervețel sau o dischetă de bumbac.

8. Mai multe creioane de buze de care te-ai plictisit îți pot da o nouă nuanță dacă le amesteci atunci când le aplici pe buze.

9. Folosind tehnica ombre, fă colțurile și marginile buzelor mai închise decât centrul. Trecerea de la lumină la întuneric ar trebui să fie foarte delicată.

10. Poți face buzele subțiri să pară mai pline folosind gloss numai în centrul buzelor.

11. Glossul nu se va murdări dacă aplici un strat subțire de pudră transparentă peste și apoi o estompezi cu un șervețel.

12. Aplică puțin iluminator în centrul buzelor pentru a obține „strălucirea naturală”.

13. Desenează o linie puțin peste marginea naturală a buzelor folosind creion de buze și completează cu ruj. Asta accentuează buzele.

14. Dacă nu e cerut de stilul general al machiajului, evită să folosești nuanțe întunecate de ruj. Cel mai adesea, acestea îți fac buzele să pară mai mici.

15. Pentru a-ți face buzele moi și catifelate, freacă-le în mod regulat cu periuța.

16. Când folosești ruj sau gloss aprins, fii atentă la direcție – ar trebui să începi din centru către colțuri, pentru a-ți face buzele mai strălucitoare și mai pline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.