20 de actori care sunt de nerecunoscut cu machiaj

Deși tehnologia modernă poate să transforme actorii astfel încât să nu-i mai recunoaștem deloc, mulți dintre ei preferă machiajul de modă veche, iar uneori rezultatele sunt de-a dreptul impresionante.

Privește aceste fotografii care surprinde diferențele dintre actorii în viața reală și personajele interpretate:

1.

Tilda Swinton ca bogata și excentrica Madame D. The Grand Budapest Hotel, 2014

2.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Jared Leto ca Rayon. Dallas Buyers Club, 2013

3.

Steve Carell ca milionarul nebun John du Pont. Foxcatcher, 2014

4.

Daveigh Chase ca fetița moartă Samara. The Ring, 2002

5.

John Travolta ca Edna Turnblad. Hairspray, 2007

6.

Meryl Streep ca vrăjitoarea cea rea. Into the Woods, 2014

7.

Maiwenn Le Besco în rolul cântăreței de operă extraterestră Plavalaguna. The Fifth Element, 1997

8.

Naomi Grossman ca Pepper, care suferă de microcefalie. American Horror Story, 2012.

9.

Gary Oldman în rolul contelui vampir. Dracula, 1992.

10.

Robert Englund ca maniacal Freddy Krueger. A Nightmare on Elm Street, 1984.

11.

Tom Cruise ca Les Grossman, un producător multimilionar. Tropic Thunder, 2008.

12.

Robert Downey Jr. ca actorul Kirk Lazarus. Tropic Thunder, 2008

13.

Ralph Fiennes ca Lordul Întunecat Voldemort. Harry Potter, 2005-2011

14.

Emma Thompson ca dădaca McPhee. Nanny McPhee, 2005

15.

Brad Pitt ca Benjamin Button. The Curious Case of Benjamin Button, 2008

16.

Christopher Walken precum Călărețul fără Cap. Sleepy Hollow, 1999

17.

Robert de Niro ca monstrul lui Frankenstein. Frankenstein, 1994

18.

Jim Carrey în rolul contelui diabolic Olaf. Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events, 2004

19.

Ksan Angelovich ca zombie. The walking Dead, 2010

20.

Danny DeVito în rolul Pinguinului. Batman Returns, 1992

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.