4 PROBLEME enervante pe care le au toate femeile VARA

În fiecare an, toți oamenii așteaptă cu nerăbdare venirea verii. Atunci începe marea distracția, mergi la plajă, obții un bronz frumos și petreci toată noaptea. Totul arată ca o poveste de cinema, mai cu seamă un musical de vară, unde toți bărbații și femeile au parte de cele mai bune momente din viața lor. Dar în realitate, nu este chiar totul perfect.

Mai ales femeile, se pot confrunta cu niște probleme destul de enervante pe timpul verii. Iată care sunt acestea și cum poți să le combați:

1. Trebuie să îți epilezi constant picioarele

Temperaturile ating cote maxime în timpul verii, așa că e normal să îți dorești să porți haine cât mai scurte. Din nefericire, acest lucru înseamnă că trebuie să fii mereu epilată.

Este cu atât mai enervant dacă ești una dintre acele femei căreia îi crește părul extrem de repede. În acest caz, probabil trebuie să te epilezi aproape zilnic. Poți să scapi de această grijă zilnică dacă încerci anumite tehnici de epilare, cum ar fi epilatul cu ceară sau folosirea unui epilator.

Desigur, ambele au dezavantajele lor. Unele femei sunt foarte sensibile la durere și aceste tehnici sunt pur și simplu insuportabile pentru ele, dar totuși, sunt cele mai eficiente. Desigur, dacă te-ai săturat să ai constant această grijă, poți opta pentru epilatul definitiv.

FOLLOW ME

2. Machiajul care se scurge

Este fierbinte vara, uneori chiar prea fierbinte. Deci, ce se întâmplă atunci când vremea este fierbinte – începi să transpiri. Și când începi să transpiri iar tu porți machiaj, pare că fața ta se topește și se scurge ușor pe haine.

Dacă vrei să ștergi o parte din transpirația de pe față, situația poate devin chiar și mai rea. Cea mai bună soluție ar fi să renunți la aplicarea fondului de ten. Și dacă chiar nu poți să renunți la acest produs, caută un concealer bun pe care să îl aplici înainte de fondul de ten.

3. Pete de transpirație

Petele de transpirație reprezintă unul dintre cele mai mare inconveniente pe timp de vară.Poate nici nu poți să îți lași părul desfăcut vara, pentru că imediat s-ar vedea transpirația scurgându-se pe pieptul tău.

Imaginează-ți și când te așezi pe un fotoliu de piele ce lași în urma ta, să nu mai vorbim de ținuta ta elegantă care poate fi ruinată de aceste pete.

Deci, ce să faci pentru a preveni astfel de situații? Dacă vrei ca hainele tale să nu pară că ai vărsat ceva pe ele, alege haine din țesături naturale, cum ar fi bumbacul, mai ales dacă este în combinație cu poliester.

Un alt truc eficient și deloc costisitor ar fi aplicarea pudrei de talc pe picioare sau mâini. Această pudră absoarbe transpirația înainte ca ție să îți alunece picioarele din sandale. În ceea ce privește părul, pur și simplu învață să faci niște coafuri frumoase, care să te avantajeze.

4. Piele extra-murdară pe picioare

Se pare că fiecare parte a corpului tău ar putea suferi vara. Vara, nu doar hainele au mai puțin material ci și încălțămintea- gândește-te la sandale sau papuci. Vestea bună este că este încălțări păstrează zona cât mai răcoroasă.

Vestea proastă este că picioarele tale se vot murdări mult mai ușor iar pielea va deveni din ce în ce mai uscată. Deci, dacă vrei să împiedici asta, trebuie să ai grijă de picioarele tale. În primul rând, trebuie să te asiguri că încălțămintea ta este confortabilă.

Sigur, există câteva perechi de sandale foarte ieftine, dar nu uita că costurile mai mici te pot costa confortul. De asemenea, trebuie să te asiguri că picioarele tale sunt bine hidratate. Poți de asemenea să achiziționezi unul din instrumentele electrice de îngrijire a piciorului, care elimină pielea moartă.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.