5 caracteristici ale telefonului pe care nu știai să le folosești

Telefoanele mobile moderne au o mulțime de funcții – ele îți permit să contactezi pe cineva aflat la celălalt capăt al lumii, să trimiți mesaje tuturor prietenilor în doar câteva secunde și să navighezi pe Internet. Telefonul tău poate face astea și mult mai multe.

Iată câteva trucuri de care probabil nu știai:

1. Îți poți transforma telefonul într-un dispozitiv de ascultare

Pune telefonul în locul dorit, apoi mergi într-o zonă mai îndepărtată și sună la receptorul fixat ca dispozitiv de ascultare. Va răspunde automat și vei putea auzi ce se întâmplă în locul unde l-ai pus.

2. Îți poți bloca telefonul pentru totdeauna

Dacă vrei să îți protejezi datele în caz că ți se fură sau îți pierzi telefonul, sună la compania de telefoane și cere-le să-ți blocheze dispozitivul folosind codul unic pentru fiecare SIM din 15 cifre, IMEI. Pentru a-l afla, trebuie doar să apelezi combinația *#06#. Dacă toți am folosi acest truc, furtul de telefoane ar deveni practic inutil!

FOLLOW ME

3. Îți poți transforma telefonul într-un microscop

Poate suna incredibil, dar nu trebuie să cheltuiești foarte mult pe niște echipamente scumpe pentru a vedea obiectele care sunt prea mici. Folosind o lentilă mică (de la orice laser) și un telefon mobil, îți poți face un microscop digital portabil care e perfect pentru a face fotografii magnfice sau pentru a-i lăsa pe copii să tragă cu ochiul la nucleele celulelor.

4. Poți face fotografii sub apă

Nu toate telefoanele produse azi sunt rezistente la apă. Cu toate acestea, tot îți poți lua telefonul cu tine la piscină, la mare sau ocean. Cum e posibil, te întrebi? Trebuie doar să îți confecționezi o husă din polietilenă – nu-ți va lua mai mult de două minute.

5. Extinde viața telefonului

E absolut normal ca în mufa de alimentare a telefonului tău să se adune, de-a lungul timpului, praf și mizerie. Puțini știu însă că tocmai praful acesta poate fi una dintre principalele cauze ale morții dispozitivului tău. Pentru a evita asta, curăță-ți telefonul regulat. Ia o seringă plină cu aer și injectează-l în mufa de alimentare. Astfel vei putea extinde viața telefonului tău.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.