5 EXERCIȚII care te vor ajuta să arăți bine DEZBRĂCATĂ


Toate femeile vor să aibă un trup armonios, însă au impresia că nu au suficient timp să meargă la sală și caută scuze pentru a amâna ziua în care se apucă de sport.

Dacă te numeri printre femeile care îți doresc să fie în formă, iată câteva exerciții care te vor ajuta să-ți evidențiezi părțile frumoase ale trupului. Toate se pot face cu ușurință acasă.

1. Un fund perfect rotund


Poziția inițială: sprijină-te pe palme și genunchi, palmele sub umeri, genunchii sub șolduri, spatele drept. Exercițiul: ridică un picior îndoit până la șold, apoi coboară-l ușor fără să atingi podeaua. Fă 3 seturi pentru fiecare picior, repetând de 10-15 ori.

Poziția inițială: pentru pod, stai pe spate, cu genunchii îndoiți. Picioarele ar trebui să fie la 30-40 cm de fese. Exercițiul: încordează-ți mușchii abdominali și ridică șoldurile, împingând călcâiele în podea. Ia o pauză de două secunde înainte să te întinzi pe spate. Fă exercițiul în 3 seturi de 15 repetări.

2. Sâni fermi

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Poziția inițială: apleacă-te în față. Șoldurile mai sus decât încheieturile, degetele îndreptate înainte. Picioarele să fie cât umerii de depărtate, corpul să formeze o linie dreaptă. Exercițiul: când inspiri, îndoaie-ți coatele în unghi drept și apleacă-te. Când expiri, revino la poziția inițială. Repetă de câte ori poți.

3. Talie subțire

Poziția inițială: pentru a face răsuciri, întinde-te pe podea. Îndoaie-ți genunchii la un unghi aproximativ drept. Exercițiul: după ce ai respirat adânc, ridică-ți trunchiul. Rotește-ți spatele, încercând să-ți atingi genunchiul opus cu cotul. Repetă în cealaltă direcție. E important să nu-ți desprinzi partea de jos a spatelui de pe podea. Fă 3 seturi a 10-15 repetări pe fiecare parte.

4. Picioare subțiri

Poziția inițială: spate drept, picioarele ușor mai depărtate decât lățimea umerilor. Coboară-ți umerii și apoi trage-i la loc. Întinde-ți brațele înainte. Exercițiul: trage-ți ușor coapsele înapoi și îndoaie-ți genunchii. Când faci ghemuiri, asigră-te că ai spatele drept și că umerii nu sunt ridicați. Două seturi de 10-15 repetări vor fi de ajuns.

Poziția inițială: stai pe spate, cu mâinile pe lângă corp. Exercițiul: ridică-ți piciorul drept, ridică-l și pe cel stâng, ținându-l paralel cu podeaua. Apoi schimbă. Repetă de 15 ori pentru fiecare picior.

5. Brațe frumoase

Poziția inițială: stai dreaptă, cu picioarele depărtate la nivelul umerilor. Ține ganterele în mâini, dar nu le atinge de șolduri – coboară-le, ține-le în fața ta cu brațele ușor îndoite. Apleacă-te ușor înainte, cu spatele tot drept. Exercițul: respiră adânc. Din această poziție, ridică ganterele cu ambele brațe simultan. Când au ajuns la nivelul umerilor sau ușor mai sus, expiră, ia o mică pauză și coboară-ți ușor brațele în poziția inițială. Repetă de 10-12 ori.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.