5 IMAGINI în care se va regăsi oricine a încercat să țină o DIETĂ

O dietă bine ținută și rezultate rapide pot reprezenta visurile a milioane de femei.

Însă a ține o dietă de slăbit și a te menține după nu este deloc ușor și asta poate confirma oricine a încercat vreodată o dietă- fie că a reușit să o țină sau nu. O dietă reprezintă un plan de alimentație strict, care împreună cu practicarea unui sport te pot ajuta să schimbi felul în care arată silueta ta , să îți îmbunătățești starea de sănătate și în cele din urmă, să îți schimbi viața. Și nu ne referim aici la dietele extrem de stricte, mai exact cele care încurajează înfometarea.

O dietă este deci în primul rând un mod de a-ți schimba viața. De aceea, de cele mai multe ori poți eșua atunci când te hotărăști să urmezi o dietă de azi pe mâine. E nevoie de mai mult de atât și de o perioadă pregătitoare pentru pasul pe care urmează să îl faci. Gândește-te că renunți la tot ceea ce știai înainte și mai important la ceea ce făceai, la obiceiurile tale. Dar nu totul este atât de dramatic, desigur, odată ce conștientizezi cu adevărat beneficiile noului tău stil de viață.

Pentru început, trebuie să găsești o motivație. La urma urmei, motivația stă la baza oricărui lucru măreț în viață. Dacă ai probat o rochie nouă, te-ai cântărit sau te-ai privit în oglindă și nu ți-a plăcut ceea ce ai văzut e bine să știi că urmarea unei diete pentru schimbarea formei corpului nu este o motivație corectă și dacă începi o dietă exclusiv cu acest gând probabil vei renunța după 3 zile.

Deși e firesc ca uneori să te preocupe mai mult aspectul fizic, pentru că e ceea ce te definește în primă instanță, atunci când te hotărăști să urmezi o dietă în întregime, trebuie să o faci în primul rând pentru sănătatea ta.

Dacă tot nu ești convinsă că sănătatea e un aspect de care are trebui să ții mai mult cont decât de aspectul fizic, gândește-te că odată ce conștientizezi asta vei putea să urmezi dietele de care te-ai apucat în trecut dar ai trișat cu prima ocazie, și e firesc să trișezi și să mănânci ceea ce nu trebuie, atât timp cât nu te interesează sănătatea.

FOLLOW ME

Și nu uita cât de mare e importanța psihicului asupra oricărei hotărâri. Tu decizi ceea ce dorești să faci sau nu și asta se aplică și în cazul unui plan alimentar. Până la urmă, dacă crezi cu adevărat în reușita ta, și universul o să contribuie pentru ca aceasta să se îndeplinească.

Iată cele mai importante sfaturi dacă vrei să urmezi o dietă de slăbit:

Nu te grăbi. Dieta de slăbit presupune o schimbare in stilul tau de viata și acest lucru nu se întâmplă peste noapte.

– E firesc să și greșești, adică să mănânci vreodată ceva ce nu ai fi vrut și nu ar fi benefic pentru silueta ta. Important e să nu faci din asta un obicei.

– Lasă delăsarea și fii perfecționistă. Legat de ceea ce spus mai sus, e în regulă dacă mănânci o dată cu 100 de kcal în plus, însă daci faci la fel și a doua zi, aceste calorii se vor aduna și te vor împiedica să ajungi la rezultatele dorite.

– Cere-le persoanelor apropiate sprijinul lor. E bine ca ceilalți să te sprijine în inițiativa ta și să nu te invite să mănânci în oraș alimente interzise.

– Ai răbdare. E foarte important să ai răbdare în timpul unei diete. O să stagnezi la un moment dat și este firesc, trebuie doar să nu renunți.

 

Iată 5 poze amuzante pe care le înțelege orice femeie care a încercat să slăbească:

1. Când ți se pare că totul a mers bine întreaga zi, apoi te lovește foame la miezul nopții…

1-3-518x600-4642089

2. Brusc toți oamenii din jurul tău te tentează

7-3-483x600-4636663

 

3. Pofta de dulce e prea mare

5-3-552x600-3454935

 

4. Cum te simți când reziști tentațiilor

6-3-281x600-3072504

 

5. Sentimentul de reușită

8-3-600x600-1553837

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.