5 SECRETE ale MENAJERELOR pe care nu le-ai știut niciodată

Mulți dintre noi suntem atât de bucuroși când mergem în vacanță că nu observăm lucrurile care interferează cu intimitatea noastră. Te-ai putea aștepta ca lucrurile neplăcute să se întâmple numai la motel sau la un hotel de mâna a doua, dar și hotelurile populare au secretele lor.

Iată câteva dintre cele mai bine păzite secrete ale menajerelor – te așteaptă o trezire cruntă la realitate:

1. Nu ești cel mai important

Se știe că muncitorii de la hoteluri îi tratează mai bine pe oaspeții VIP, bogați și fideli, considerându-i o prioritate. Acești oaspeți aduc sume importante de bani. Dacă ai nevoie de ajutor și în același timp vrea ceva și un oaspete important, e mai probabil ca menajerele să-l servească pe cel din urmă și abia apoi se vor gândi la nevoile tale. Acesta este tristul adevăr – interesele celor bogați contează mai mult.

2. Favoritism

Te-ai gândi că un hotel popular nu intră în competiții mărunte legate de bani sau oaspeți importanți. Ei bine, se întâmplă și asta. Multe menajere ar face orice pentru a primi în grijă cât mai multe apartamente private, ca să le crească astfel veniturile. Dacă ești o persoană bogată și faimoasă, acordă-le puțină atenție și ajută-le, iar dacă nu, atunci pregătește-te pentru puțin favoritism. Privește parta plină a paharului – măcar cei care nu stau într-un apartament luxos au șanse mai puține de a fi jefuiți, pentru că lucrurile de valoare lăsate în urmă sau uitate sunt adesea furate.

FOLLOW ME


3. Intimitate

Când ești oaspete la un hotel ești mai atent la călătoria sau la întâlnirile tale de afaceri decât la menajerele care îți invadează intimitatea. Oamenii nu iau în calcul că acestea pot să tragă cu ochiul la lucrurile private. Nimic nu e în siguranță. Menajerele nu doar curăță și pleacă – își și bagă nasul acolo unde nu ar trebui. Au existat cazuri în care ele s-au uitat la informațiile personale stocate în laptop-urile oaspeților. Trebuie să fii foarte atent la lucrurile tale, mai ales dacă ai ceva de ascuns.

4. Adevărul murdar

Poate că te va uimi, dar menajerele rareori curăță scaunele, fotoliile și canapelele care ți se par atât de confortabile. Nu te-ai așteptat la asta, nu? Petele de pe ele pot fi cauzate de mâncare, băuturi sau alte lucruri la care nu ai vrea nici măcar să te gândești. Cum să mai stai liniștit/ă gândindu-te la lipsa de curățenie și la aparenta abundență de germeni de pe aceste oboiecte. Menajerele recunosc că, dacă petele nu sunt vizibile, ele nu spală niciodată fotoliile sau scaunele. Prin urmare asigură-te că te vaccinezi și că îți iei măsuri de precauție, deoarece nu știi niciodată peste ce bacterii dai – sau te așezi – într-o camera de hotel.


5. Minibarurile

Alimentele și băuturile servite la minibarurile din hoteluri sunt exact ceea ce ne-am dori la momentul respective, dar oare conturile noastre bancare suportă sacrrificiul? Prețurile sunt mult prea mari, plus că unele lucruri din minibaruri ar putea fi expirate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.