6 motive incredibile pentru care ar trebui să te trezești la 6 dimineața

De multe ori, oamenii leagă ideea de succes cu trezitul de dimineață. Foarte mulți oameni care au adoptat acest obicei pretind că le-a schimbat viața. 

Iată câteva motive pentru care merită să te trezești devreme:

1. Ești mai eficient
Mulți oameni nu-și ating obiectivele pentru că nu se pot concentra. Creierul funcționează foarte bine la primele ore ale dimineții, folosește-l pentru a-ți pune ordine în viață și în priorități.

2. Ai timp să-ți programezi ziua
Cu cât te trezești mai devreme, cu atât vei avea mai mult timp să-ți pui ordine în program. Vei ști ce ai de făcut, iar creierul va lucra mai ușor cu sarcinile, căci nu mai este în haos.

3. Ești mai energic
Nu trebuie să te grăbești spre birou imediat ce te ridici din pat. Dacă te trezești la 6 dimineață, vei avea timp și pentru familie, și pentru câteva exerciții de dimineață, și pentru micul dejun. Aceste activități eliberează în organism endorfine și astfel vei fi energic și binedispus toată ziua. Endorfinele pe care le obții dimineața sunt de obicei suficiente pentru a te face energic și vesel pentru restul zilei.

4. Vei avea timp pentru micul dejun

FOLLOW ME

De-a lungul vieții, ai auzit de multe ori că micul dejun este cea mai importanta masă a zilei. Dacă te trezești cu câteva ore înainte de a merge la birou, îl vei rata.  Un studiu realizat de Școala de Sănătate Publică arată ca obiceiul de a avea un mic dejun complet are beneficii importante pentru sănătatea ta. La fel cum mașina are nevoie de combustibil pentru a merge, corpul tău are nevoie de hrană pentru a funcționa în mod corespunzător. 

5. Ești cu un pas înaintea tuturor
Să te trezești de dimineață eliberează potențialul tău creativ. Mai mult decât atât, îți da încredere de sine. Cum? Nu trebuie să te gândești decât la faptul că adversarii și competitorii tăi dorm. Timp în care tu ai rezolvat deja o mulțime de lucruri.

6. Oamenii de succes fac asta deja
O mulțime de oameni de succes, printre care și fondatorul Twiter, CEO de la Apple sau fondatorul Virgin Group au declarat că se trezesc foarte de dimineață, respectiv 5:30, 4:30 și 5:45. Până ajung la birou, ei folosesc acest timp pentru a face sport, pentru a medita ori să-și înceapă sarcinile mult mai devreme. 

via brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.