7 GREȘELI pe care le fac atunci când îți alegi hainele! Învață cum să le EVIȚI ca să nu fii VULGARĂ!

A ne îmbrăca – cu toate tăieturile, culorile, stilurile, dimensiunile, tendințele, sfaturile și „regulile” – poate fi copleșitor. Există o mulțime de lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare și majoritatea dintre noi nu suntem binecuvântați cu echipe profesioniste de stiliști care să ne ajute, astfel că e normal să apară greșeli.

Știm cu toții ce înseamnă să te simți complet minunat într-o ținută, doar ca să te uiți la poze mai târziu și să descoperi că nu arătai atât de bine sau cum te simți atunci când un articol de îmbrăcăminte nu arată așa cum ar trebui, chiar dacă crezi că ai găsit dimensiunea potrivită.
Iată o listă de greșeli de stil pe care le facem cu toții:

1. Purtăm sutienul greșit

Acest lucru este o greșeală obișnuită – de fapt, sondajele arată că 64% dintre femei poartă dimensiunea de sutien greșită. Este important să alegi măsura potrivită. Trebuie să îți faci timp pentru a încerca diferite forme și stiluri, deoarece dimensiunile sutienelor variază, de regulă, în funcție de marcă. De asemenea, trebuie să îți reevaluezi mărimea de fiecare dată când cumperu articole de îmbrăcăminte noi. Sutienele ar trebui să fie schimbate o dată la șase luni, deoarece se lasă și se deformează.

2. Nu ducem hainele la croitor

Croitorul ar trebui să ne fie cel mai bun prieten. Niciodată nu putem găsi haine care să ne îndeplinească toate cerințele, așa că e important să apelăm la un croitor, care să le modifice astfel încât să ne simțim bine în ele.

FOLLOW ME

3. Cumpărăm haine de mărimea pe care ne-ar plăcea să o avem

Una dintre principalele greșeli pe care o fac femeile în mod regulat este să cumpere haine care nu li se potrivesc sau, mai precis, haine care au măsura pe care și-ar dori ele să o aibă. În realitate, femeile nu ar trebui să se gândească la dimensiunile hainelor, ci mai degrabă la cum se simt atunci când le poartă.

4. Purtăm pantofi incomozi

Este important să nu porți pantofi incomozi, deoarece aceștia schimbă modul în care mergi. Pantofii trebuie să fie de încredere, nu doar să fie frumoși și la modă.

5. Exagerăm cu stilul retro

Dacă nu adaptezi articolele vestimentare retro va părea că porți un soi de costum. Iubești aspectul unui pulover de neon din anii ’80? Atunci lasă jachetele și adidașii acasă și optează pentru o pereche de blugi subțiri, o pereche de cizme până la gleznă și caută să ai o coafură și un machiaj natural.

6. Cheltuim prea mult pe lucruri care sunt la modă într-un singur sezon

Acest lucru este o greșeală, deoarece nu multe articole vestimentare trec testul timpului. Deci, înainte de a da o mulțime de bani pe ceva, întreabă-te dacă nu e doar o dorință de moment.

7. Nu avem un plan

O greșeală foarte comună e faptul că nu avem un plan general pentru garderoba noastră – de aceea avem o mulțime de haine, dar nimic de purtat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.