7 imagini HAIOASE pe care le vor înțelege toate FEMEILE care urăsc SUTIENELE

Sutienele sunt un rău destul de necesar. E o întreagă bătaie de cap să îl alegi pe cel potrivit, nu poţi pleca din magazin până nu îl probezi, ca să te asiguri că îți vine bine și chiar și așa poate fi inconfortabil să îl porți. Deși există femei pe care sutienele le fac să se simtă încrezătoare, multe dintre ele pur și simplu le urăsc. Dacă faci parte din a doua categorie, iată câteva lucruri pe care sigur le vei înțelege:

1. Îți dai sutienul jos imediat cum ajungi acasă

2. Când îți dai jos sutienul, în urma sa rămân cicatrici. Chiar dacă este mărimea ta, după ce dai sutienul jos, acesta îți lasă urme

3. Ești conștientă de fiecare moment în care porți un sutien și ți se pare extrem de incomod

4. Încerci să cumperi cel mai confortabil sutien, dar din păcate acesta e și cel mai urât

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

5. Fanele sutienelor îți vor spune că porți mărimea greșită, dar tu știi că, orice mărime ar avea sutienul, sânii tăi tânjesc după libertate

6. Dacă nu porți sutien, trebuie să accepți ideea că sânii tăi vor atrage atenția tuturor celor pe care îi întâlnești

7. Cel mai bine te simți după ce îl dai jos!

Dacă te numeri printre femeile care urăsc sutienele, iată câteva recomandări care te vor ajuta să nu mai vezi sutienul ca pe o corvoadă:

1. Află-ți măsura corectă

Mărimea contează foarte mult atunci când vine vorba de găsirea sutienului, așa că nu ar trebui să neglijezi acest aspect. Studiile arată că 80% dintre femei poartă sutiene cu un număr mai mic decât cel de care ar avea nevoie. Probează mai multe sutiene pentru a-l alege pe cel potrivit. Găsești aici un ghid complet!!

2. Alegi sutiene cu o cupă greșită

Sutienele cu jumătate de cupă s-ar putea să-ți pară frumoase, însă nu sunt recomandate persoanelor cu sânii mari. Fetele cu sânii mari ar trebui să poarte sutiene care au cupe mari și pline. Experții spun că există 7 tipuri de sâni, iar pentru a identifica sutienul potrivit, trebuie să ții cont de forma lor naturală. Femeile care au sânii lăsați au nevoie de sutiene ce conferă susținere suplimentară, iar cele cu sânii depărtați au nevoie de un sutien care să-i apropie.

3. Nu ajustezi bretelele

Atunci când îți pui sutienul, trebuie să te asiguri că ajustezi perfect bretelele. Spălarea și purtarea sutienelor slăbesc bretelele, deci trebuie să fie reglate mereu. Atunci când bretelele devin foarte slăbite este un semn clar că sutienul este uzat.

4. Poți mereu același sutien

Orice femeie trebuie să aibă mai multe tipuri de sutiene pe care să le potrivească în funcție de împrejurarea în care îl poartă.  Un sutien nu se potriveste în toate împrejurările.

5. Nu le probezi pe sub haine

Înainte să cumperi un sutien trebuie să-l probezi și pe sub haine. S-ar putea să arate foarte bine când îl probezi și să descoperi că nu îți stă deloc bine după ce pui un tricou pe tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.