7 lucruri pe care trebuie să le faci atunci când iubita ta e în perioada aia a lunii

Atunci când le vine ciclul iubitelor, primul instinct al celor mai mulți bărbați e să se ascundă și să aștepte să treacă. Din păcate însă, acest comportament s-ar putea să nu fie chiar cel mai bun. Iubita ta s-ar putea simți jignită că fugi de ea atunci când are, probabil, cea mai mare nevoie de tine.

E aiurea – tuturor ni s-a spus asta, încă din școala generală. Deși nu pot să cunoască senzațiile fizice ale acestei probleme, orice bărbat își poate da seama că nu e ceva prea confortabil. Acestea fiind zise, iată câteva lucruri pe care bărbații le pot face pentru ca iubitele lor să se simtă mai bine atunci când sunt la ciclu:

1. Nu da vina pe menstruație pentru comportamentul ei

Acest lucru nu numai că îi neagă sentimentele, dar este și contraproductiv. Atunci când o întrebi „Faci așa pentru că ești la ciclu?” rareori vei primi drept răspuns un calm „Oh, da, asta e. Nu mă băga în seamă.” Genul acesta de abordare îți face iubita să se simtă frustrată sau chiar furioasă, iar toată lumea va simți tensiunea.

2. Ai răbdare

Poate că e irascibibilă și acest lucru te deranjează, dar relaaxează-te. Dacă nu se comportă într-un mod abuziv fizic sau emoțional (lucruri care, probabil, nici nu au legătură cu ciclul, sincer), încearcă să înțelegi de ce se simte așa.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Adu-i gustările favorite

Până la urmă, problema ține de hormoni. Iubita ta va avea poftă de anumite lucruri, deoarece așa funcționează chimia corpului său. Adu-i-le. Primești puncte bonus dacă nici nu trebuie să o întrebi ce vrea. Acest lucru nu te va face un sfânt sau un salvator, ci doar un iubit mai bun.

ibb-533x600-3952182

4. Sugerează-i să petreceți o noapte în oraș așa cum ar vrea ea

Dacă ai evitat să mergi la piesa despre care ea vorbea încontinuu, acum ar fi un moment bun să mergeți să o vedeți. Sau mergeți la filmul la care făcea ea aluzii mereu.

5. Sugerează-i să petreceți o noapte înăuntru așa cum ar vrea ea

Pentru că, să fim serioși, de multe ori poate că nici nu vrea să facă ceva după ce se întoarce acasă de la muncă. Așadar, adu-i cina favorită și pregătește-te pentru jocuri, filme, puzzle-uri.

6. Adu-i medicamente care o vor scăpa de disconfort

Cel mai probabil, majoritatea femeilor au aceste lucruri la îndemână deja, dar, în caz că nu le au în casă, fii amabil și fă o excursie până la cea mai apropiată farmacie.

7. Fii atent

După ce vorbesc cu prietenele despre subiectul care le chinuie, unele femei își doresc companie și afecțiune, iar altele vor să fie lăsate în pace. Anumite femei își doresc însă un echilibru între cele două. Treaba ta e să fii atent la aceste nevoi – nu e chiar așa greu și vă va face pe amândoi să vă simțiți grozav și mai apropiați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.