#TIPS&TRICKS

7 SECRETE care te vor ajuta să pari mai TÂNĂRĂ în poze

Scris de Ela la 29 noiembrie 2016

Majoritatea oamenilor sunt convinși că nu arată bine în poze și, de aceea fac tot posibilul să evite să fie fotografiați. Dar puțin știu că pentru a face o poză bună este necesar să știi cum ar trebui să stai și să faci camera să te iubească.
Uite aici câteva din trucurile care te vor ajută să arăți în fiecare zi bine în față camerei:

1-poze
Aproapte toată lumea are fața asimetrică. În consecință, toți ar trebui să ne găsim „cea mai bună parte’’. Este un truc simplu: decide ce parte a feței îți place mai mult și  evidențiaz-o întotdeauna când faci poze.

Publicitate

2-poze

De obicei încercăm să părem deschis în față camerei și de aceea avem tendința să ne ridicăm ușor sprâncenele, dar acest lucru poate da senzația de ,,nesiguranță’’. Pentru a evită acest lucru, ridică-ți pleoapa inferioară ca și cum te-ai uiata la ceva în depărtare. Ridică numai ploapa inferioară, nu și sprâncenele sau orice altă parte a feței.


 

3-poze
Un zâmbet prea larg poate avea un aspect nenatural și fals. Un zâmbet discret te poate face să arăți mai atractivă, fără a-ți scoate în evidență ridurile.

4-poze
Pentru a creea un efect de față subțire, aplică două reguli simple: întoarce-ți partea „bună” a feței la 30 de grade de obiectiv și pune-ți limbă pe cerul guri .

Publicitate

 

5-poze
Strângându-ți buzele te poate face să arăți complet neatrăgătoare. Vei arată mult mai bine dacă îți dezlipești puțin buzele că și cum ai vrea să săruți pe cineva.

6-poze
Dacă te uiți direct în obiectiv, fața ta va părea mai mare și poți părea agresivă. Un truc folosit foarte des este să privești puțin mai sus de apărat.
7-poze
Când îți faci poze din profil, trebuie întotdeauna să îți ridici bărbia. În acest fel fața ta va arată mai expresivă, gâtul mai subțire și obrajii mai ridicați.

foto: brightside.me

Publicitate

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--