7 SECRETE pentru a-ți SATISFACE iubitul

Femeile au un farmec natural când vine vorba de relaţii. În timpul unei certuri ne putem purta frumos sau putem fi atât de diabolice că te vei speria. Asta nu e însă tot – avem foarte multe trucuri în mânecă și nu vei ști ce te-a lovit.

Iată niște lucruri adorabile pe care bărbații le adoră:

1. Când se uită la tine cum dormi

Nu e înfiorător sau straniu să se uite prietenul la tine cum dormi – e adorabil. Arăți inocentă când dormi și el iubește asta.

2. Când râzi la glumele lui

Bărbaților le place să fie glumeți. Arăți cel mai bine când râzi, deci nu-i de mirare că ei ar spune glume cât mai stranii pentru a te face să râzi.

FOLLOW ME

3. Când îl apreciezi pentru ceea ce face în pat

Bărbații au nevoie să știe dacă îți place sau nu ceea ce fac în pat. Femeile tind să fie mai expresive când vine vorba de asta, așa că geme în continuare.

4. Când petreci timp cu el

Astăzi e destul de greu să lași telefonul și laptop-ul deoparte pentru a avea o conversație adevărată cu partenerul. Prietenul tău va aprecia dacă lași munca deoparte pentru a fi doar cu el.

5. Când îi porți hainele

E ceva universal valabil ca fetele să împrumute hainele iubiților – pobabil pentru că arată adorabil în ele. Și lor le place asta, însă, pentru că le dă sentimentul că le aparțineți.

6. Cum se revanșează femeile după o ceartă

Se spune că femeile sunt foarte egoiste în timpul unei certuri, dar nu e mereu așa. În asemenea situații, relația atârnă de un fir de ață, dar să renunți la egoism și să cauți împăcarea e probabil cea mai bună mișcare.

7. Când îl poți înveseli

Lui îi place când îi ești alături. Nu trebuie să ai puteri magice sau să faci glume proaste pentru a-l înveseli. Prezența și grija ta sunt suficiente pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.